Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Monica Rambeauová, ktorá má za úlohu vypátrať inteligentné zbrane, sa stratí. (Disney+)

Recenze (58)

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No viem si predstaviť ako veľmi museli byť MCU fans nadšení. Pre mňa bola 4. epizóda fajn. Super, že došlo k nejakému vysvetľovaniu, pretože za predchádzajúce epizódy sa toho toľko nakopilo a dokopy nič nevysvetlilo, že aspoň niečo sme už potrebovali objasniť. To, že príde na komplet vysvetľovací diel, by ma ale rozhodne nenapadlo. Do ďalšieho vývoja seriálu dúfam, že sa pôjde už ucelenejším spôsobom, lebo si nemyslím, že takýto typ rozprávania je pre takto komplikovaný seriál vhodný aj do budúcna. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi potřebná epizoda. Změna stylu, kupa pomrknutí, vnesení informací do tohoto mixu. Lovci easter eggů se z této epizody pomějí. Navíc jasná ukázka toho, že k pochopení následujících filmů v rámci MCU budete opravdu potřebovat sledovat i seriály, což bude pro některé lidí zásadní problém, když zatím ani Disney+ u nás oficiálně nenajdeme. Tvůrcům to zase poskytuje prostor k prohlubování postav i dějových linek. Myslím si, že jako diváci z toho budeme těžit. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tímto měl seriál začít. Od první vteřiny to dává smysl, vím na co se dívám a zapadá to do MCU. Oceňuji využití známé postavy z Captain Marvel a  zapojení Kat Dennings (z Thora) a to, že konečně pokládá otázky, jaké mám já od začátku seriálu. Co stále nechápu je proč jsem musel přetrpět tři dlouze retardované epizody (stačila jen jedna - bohatě by stačilo a hlavně fungovalo by to). Stejně jako teď během jedné epizody sledujeme “z venčí” to co jsme “zevnitř” zmateně sledovali (opakuji) tři dlouze retardované epizody. ()

Orion12 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtý díl , je kompletně z pohlednu organizace SWORD a Moniky, tudíž máme na události náhled z jiné perspektivy a spousta věcí se vyjasní, vrací se staré postavy z minulých Marvelovek , několik nových a super byl i ten začátek s problikknutím ,jen tak dál čím dál lepší. Ted to začně být více akčnější! ()

instageek_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A teď už se hooodně propojujeme s MCU. Popravdě, přijde mi to skoro líto, protože to "blbnutí" Wandy a Visiona ve starých sitcomech mě bavilo mnohem víc, než bych čekal. V téhle epizodě se na jednu stranu odhalí různá tajemství, ale na tu druhou působí tak nějak až moc seriálově, tuctově, a to i po vizuální stránce. Věřím, že tvůrci ještě mají nějaká esa v rukávu a laťka zajímavosti a originality se zase zvedne. /// Filmové, komiksové a jiné geek recenze i zajímavosti čtěte na Instagramu, profil instageek_cz , díky!!:) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (11)

  • Při snaze o odhalení skutečných jmen lidí ve městě si na tabuli můžeme povšimnout, že pouze u postavy Agathy (Kathryn Hahn) nebyla dohledána její pravá identita. (LucasAbelle)

Reklama

Reklama