Reklama

Reklama

VOD (1)

Na základe zvláštneho správania susedov začne mať Vision podozrenia, no Wanda ho upokojí. (Disney+)

Recenze (55)

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slušný diel kde sa zase dozvieme pár info v závere aj jednej návštevy ktorú síce nechápem ale nevadí. No a neviem či sa to iba mne zdá ale keď dávajú tú pasáž že previously tak mám taký pocit akoby v niektorých scénach hovorili inak než vtedy naozaj, takže nadobúdam pocit či Wanda nevytvorila alternatívnu realitu v inej alternatívnej realite. EDIT: takže po pár zapátraniach som zistil, že týpek je Xmenovská verzia Pietra. No nápad na prepojenie fajn a nespoznal som ho preto lebo v budúcej minulosti bola tá postava o ničom. ()

HERGImanCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně zase motivace koukat dál! Ani jsem nečekal, že seriál z ničeho nic takhle vystřelí. Pilíře všeho, co Wanda vybudovala, se pomalu hroutí a vy už jen čekáte, kdy to všechno s hlasitým rachotem spadne. Epizoda je opravdu nabitá a každá scéna zde má nějaký význam. Vidíte tu jistou dávku pokrytectví a morálního pochybení, ale zároveň v sobě dokážete najít alespoň špetku pochopení. Ptáte se sami sebe, jak to všechno může nějak dobře dopadnout. A za to, že po této epizodě bude chtít vidět další, dám ruku do ohně. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako kurva proč to pokračuje dál do 80tek!? Karty jsou na stole, tak sakra jaká je pointa? V sitkomových výstupech totiž nejsou naprosto žádné informace “proč” se děje co se děje. Děj má obrovské díry (pokud Wanda ovládá mysl ostatních a vytváří iluzi, kde se berou její děti? pokud jsou taky iluze, proč je neovládá a chovají se autonomně? Co ty kecy o nemožnosti něco oživit… před Visionem? A vůbec proč s Visionem debatuje, když to VŠE SAMA OVLÁDÁ). Navíc ta patlanina s Quicksilverem (kterou si Marvel nahnojil sám). Proč? Avengers vs X-men. Tohle je jak od DC (Joker/Batman po milionté ani jeden nezapadá do většího konceptu). Matrix to celkem trefil. ()

Mr.Baboon 

všechny recenze uživatele

Už to vážně chtělo spojení 'sitcomu' a 'skutečné reality'. Wow! Každá epizoda mě něčím dostala, ale tahle všechny překonala. Postupně zjišťujeme, co se to vlastně doopravdy děje ve WestView, Wanda ukáže svoji pravou tvář a záměr, Vision se začíná 'probouzet'... a ta poslední scéna? Okamžitě mi dejte další díl! ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osobne som bol viac nadšený zo štvorky, kde sa vykladali karty prvýkrát na stôl. Kto sa objavuje či neobjavuje v ďalšom deji, ma až tak netankuje. Ale stále sme bližšie tomu, čo sa skutočne deje, v podstate je to už vysvetlené, ale rôzne maličkosti potrebujú dovysvetlovať. Osemdesiatková atmosféra nemá chybu, ani reklama na to, čo robiť, keď sa vám vyleje doma pivo. Čiže na tú najdôležitejšiu otázku v manželstve. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (15)

  • Před začátkem dílu v souhrnu předchozího dění Wanda (Elizabeth Olsen) namísto „She went back home“ („Šla zpátky domů“) říká „She doesn't belong here“ („Nepatří sem“). Tato změna je určená agentům SWORDu, kteří se na epizodu dívají, jako varování. (Noobinator)
  • Pes jménem Sparky vystupuje i v původních komiksech s Visionem. (NiWi)
  • Evan Peters si roli Pietra Maximoffa / Quicksilvera zahrál v X-Men filmech studia Fox ještě předtím, než se práva na tyto postavy vrátily plně pod kontrolu Marvelu. (NiWi)

Reklama

Reklama