Reklama

Reklama

VOD (1)

Na základe zvláštneho správania susedov začne mať Vision podozrenia, no Wanda ho upokojí. (Disney+)

Recenze (55)

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle je odpal. Zřejmě nejlepší epizoda - a to nejen díky konci. Tady už opravdu slušně přituhuje a démonická Wanda vystrkuje růžky. Scény s dospívajícími synky jsou sice zábavné, ale jinak atmosféra pořádně houstne, přičemž reklamy začínají dávat mnohem větší smysl (ta dnešní je epická). Dozvídáme se děsivou pravdu o psychickém stavu ostatních obyvatelích městečka, a trochu začínáme zabrušovat do toho, co je vlastně reálné. Člověk musí začít dost přemýšlet nad tím, jak to celé vlastně dopadne, protože hrátky s kvanty mohou skončit jakkoliv. Zvláště s Visionem to bude ještě docela zábavné, ale pár tipů mám. Scarlet Witch se blíží přátelé... ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Už je jasné, že v mestečku nie je všetko s kostolným poriadkom a na základe zvláštneho správania susedov na to prichádza už aj Vision. Vanda stojí za všetkým ale evidentne jej to začína prerastať cez hlavu. Prevedenie: Časť má konečne tú správnu atmosféru a začínajú sa odkývať veci na pozadí, na ktoré sme my ako diváci tak dlho čakali. 90% ()

Reklama

Dolby.130 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odpálilo mi dekel. To čo bolo toto??? Wanda sa úplne zbláznila. A ten koniec no neverím. Nesledujem na internete žiadne diskusie ani teórie tak si to viac vychutnávam. Čakal som na konci všetko ale toto by ma ani vo sne nenapadlo kto sa nám to objaví. Celkovo ma tento seriál veľmi baví a teším sa ďalej ako to dopadne a prečo to Wanda robí a ako to dopadne s Visionom. Jednotlivé odkazy na udalosti naprieč MCU sú super a verím, že majú aj nejaký skrytý odkaz ktorý sa aj vysvetlí lebo mi to vŕta hlavou. Teším sa na novú časť už teraz. Znovu to bude nekonečný príbeh. ()

Mr.Baboon 

všechny recenze uživatele

Už to vážně chtělo spojení 'sitcomu' a 'skutečné reality'. Wow! Každá epizoda mě něčím dostala, ale tahle všechny překonala. Postupně zjišťujeme, co se to vlastně doopravdy děje ve WestView, Wanda ukáže svoji pravou tvář a záměr, Vision se začíná 'probouzet'... a ta poslední scéna? Okamžitě mi dejte další díl! ()

LND 

všechny recenze uživatele

Seriál s každým dílem lepší. Zde opět skvělý humor střídá skvělé napětí. Doufám, že se z Wandy nestane záporná postava, jelikož daleko k tomu rozhodně nemá. Scéna s osvobozením Visiona, třebaže byla jen v podobě kamerového záznamu, byla dost silná... a co se týká konce?! Nečekané zvraty jsou ve filmech a seriálech po různu, ale odpal takového ražení, to je něco, co se vážně vidí jen jednou za pár let. Tleskám! ()

Galerie (4)

Zajímavosti (15)

  • Rozebírání Visiona (Paul Bettany) v laboratoři a pozdější záchrana Wandou (Elizabeth Olsen) odkazuje na příběhový oblouk „Vision Quest“ z komiksů. V něm byl Vision znovu sestaven a zaktivován v čistě bílé podobě bez emocí a nějakou dobu trvalo, než se znovu projevily. (Kubaaa97)
  • Ve scéně, kde je Teyonah Parris podrobena lékařským vyšetřením, můžeme krátce vidět černý ovladač. Ve skutečnosti se jedná o levný bezdrátový prezentér, který se dá koupit na internetu. (Flippo)
  • Znělka epizody tentokrát odkazuje na seriál Rodinná pouta (od r. 1982), jak hudbou, tak i stylem, kdy ukazuje vzhled postav v průběhu let. Kromě toho lze najít spoustu dalších odkazů na tuto show. (NiWi)

Reklama

Reklama