Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdinové se nemůžou dohodnout, jak dál. Brody způsobí K. C. těžké trauma a svým neustále agresivnějším chováním dál zvyšuje napětí. (Netflix)

Recenze (5)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skupina na ostrove sa háda ohľadom toho, čo podniknú, najviac eskaluje napätie medzi K.C. a Brodym. Casey v ňom vidí svojho ochrancu, ten sa k nej však zachová podstatne horšie ako ku K.C. Tá sa spoločne s Cooperom rozhodne preskúmať ostrov hlbšie vo vnútrozemí a spoločne objavia opustený hotel a o svoj objav sa rozhodnú podeliť s ostatnými...Zatiaľ sa obšírnejšie vyvíjajú iba 4 postavy, čo je trochu škoda, avšak flashbacky K.C. nám dávajú nádej, že budeme svedkami niečoho podobného ako v prvej sérii Westworldu, tým pádom viacerých vac ako solídnych zvratov a prekvapení. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejně přihlouplá tvorba jak v pilotním díle, jen teď je tam i zarostlí hotel. Můj odhad, jsou v internetové show, něco jako Hotel Paradise jen s tím rozdílem, že všichni se chovají jako idio*ti né proto, aby měli největší šanci na výhru, ale protože Jonathan Scarfe a Neil LaBute ... P.S.: Ten úplný závěr jsem viděl až teď tedy po 5 minutách co jsem většinu komentáře již napsal a je to jasný, víc vidět nepotřebuji ... ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Banda lidí na ostrově se od minula skoro nikam neposunula, všichni jsou pořád stejně nesympatičtí a skoro celou epizodu se neděje nic jiného než to, že se mezi sebou všichni hádají. V posledních zhruba 10 minutách se dokonce i něco strašně rychle stane, aby se nedalo říct, že se tady nic nedělo. Dvě postavy najdou hotel s pitnou vodou, ale stejně se pak po návratu zase všichni hádají na ostrově a nikam se nejde. A pak přijde jeden menší zvrat, který mi ale nakonec je stejně ukradený, protože mě ten seriál prostě nebaví, nezajímá, nemám tam žádnou oblíbenou postavu a začíná mi být i jedno, kam se to bude posouvat dál. Pokud se to bude posouvat dál stejným tempem, dočkám se nějaké úplně jednoduché pointy, ale já sám nevím, jestli v tom budu pokračovat dál. Asi rovnou kouknu na poslední díl, protože tenhle seriál nemá potenciál. Jako film, hodinu a půl dlouhý, by to možná mělo nějakou šanci vyniknout. Ale jako seriál? To fakt ne. Slabé 2* ()

Channach 

všechny recenze uživatele

Takže tímhle dílem končím... vizuálně hezký, nenudila jsem se, ale kombinace Survivor, Lost a snad Westworldu (??) je na mně asi už moc... ()

Reklama

Reklama