Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdinové se nemůžou dohodnout, jak dál. Brody způsobí K. C. těžké trauma a svým neustále agresivnějším chováním dál zvyšuje napětí. (Netflix)

Recenze (5)

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejně přihlouplá tvorba jak v pilotním díle, jen teď je tam i zarostlí hotel. Můj odhad, jsou v internetové show, něco jako Hotel Paradise jen s tím rozdílem, že všichni se chovají jako idio*ti né proto, aby měli největší šanci na výhru, ale protože Jonathan Scarfe a Neil LaBute ... P.S.: Ten úplný závěr jsem viděl až teď tedy po 5 minutách co jsem většinu komentáře již napsal a je to jasný, víc vidět nepotřebuji ... ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skupina na ostrove sa háda ohľadom toho, čo podniknú, najviac eskaluje napätie medzi K.C. a Brodym. Casey v ňom vidí svojho ochrancu, ten sa k nej však zachová podstatne horšie ako ku K.C. Tá sa spoločne s Cooperom rozhodne preskúmať ostrov hlbšie vo vnútrozemí a spoločne objavia opustený hotel a o svoj objav sa rozhodnú podeliť s ostatnými...Zatiaľ sa obšírnejšie vyvíjajú iba 4 postavy, čo je trochu škoda, avšak flashbacky K.C. nám dávajú nádej, že budeme svedkami niečoho podobného ako v prvej sérii Westworldu, tým pádom viacerých vac ako solídnych zvratov a prekvapení. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Banda lidí na ostrově se od minula skoro nikam neposunula, všichni jsou pořád stejně nesympatičtí a skoro celou epizodu se neděje nic jiného než to, že se mezi sebou všichni hádají. V posledních zhruba 10 minutách se dokonce i něco strašně rychle stane, aby se nedalo říct, že se tady nic nedělo. Dvě postavy najdou hotel s pitnou vodou, ale stejně se pak po návratu zase všichni hádají na ostrově a nikam se nejde. A pak přijde jeden menší zvrat, který mi ale nakonec je stejně ukradený, protože mě ten seriál prostě nebaví, nezajímá, nemám tam žádnou oblíbenou postavu a začíná mi být i jedno, kam se to bude posouvat dál. Pokud se to bude posouvat dál stejným tempem, dočkám se nějaké úplně jednoduché pointy, ale já sám nevím, jestli v tom budu pokračovat dál. Asi rovnou kouknu na poslední díl, protože tenhle seriál nemá potenciál. Jako film, hodinu a půl dlouhý, by to možná mělo nějakou šanci vyniknout. Ale jako seriál? To fakt ne. Slabé 2* ()

Channach 

všechny recenze uživatele

Takže tímhle dílem končím... vizuálně hezký, nenudila jsem se, ale kombinace Survivor, Lost a snad Westworldu (??) je na mně asi už moc... ()

Reklama

Reklama