foto

Kyle Schmid

  • nar. 3.8.1984 (32 let)
    Mississauga, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dark Star Hollow
2016 Test, The
2015 Four Saints
88
2014 Saul: The Journey to Damascus
2012 Dark Hearts
2011 Na hraně (TV film)
2010 GravyTrain
2009 Fear Island (TV film)
Smrtící parazit
2008 Jízda do pekel 2
2006 Death Row (TV film)
Síly temna
2005 Cyber Seduction: His Secret Life (TV film)
Dějiny násilí
Ochránce
Sesterstvo putovních kalhot
Zerophilia
2003 Fast Food High
Gepardí kočky (TV film)
Sex a svobodná matka (TV film)
2001 Mezi náma holkama (TV film)
2000 Alley Cats Strike (TV film)
Dirigent (TV film)

TV seriály

2017 Seal Team 6 (TV seriál)
End Game (E08)
Blood Brothers (E07)
Confession (E06)
další epizody (8)
2016 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
The Walking Dead (S02E13)
2012 Arrow (TV seriál)
Odkaz (S01E06)
Policajt (TV seriál)
2011 Cena za lidskost (TV seriál)
2006 Krevní pouta (TV seriál)
2005 Báječní lidé (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
Odysea 5 (TV seriál)
Strange Days at Blake Holsey High (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)
Střední škola Degrassi (TV seriál)
2000 The Zack Files (TV seriál)
1999 I Was a Sixth Grade Alien (TV seriál)

Dokumentární

2007 07 Spaceys (TV film)
2006 Acts of Violence
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace