foto

Kyle Schmid

  • nar. 3.8.1984 (33 let)
    Mississauga, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dark Star Hollow
2016 Test, The
2015 88
2014 Saul: The Journey to Damascus
2012 Dark Hearts
2011 Na hraně (TV film)
2010 GravyTrain
2009 Fear Island (TV film)
Smrtící parazit
2008 Jízda do pekel 2
2006 Death Row (TV film)
Síly temna
2005 Cyber Seduction: His Secret Life (TV film)
Dějiny násilí
Ochránce
Sesterstvo putovních kalhot
Zerophilia
2003 Fast Food High
Gepardí kočky (TV film)
Sex a svobodná matka (TV film)
2001 Mezi náma holkama (TV film)
2000 Alley Cats Strike (TV film)
Dirigent (TV film)

TV seriály

2017 Seal Team 6 (TV seriál)
Koncovka (E08)
Pokrevní bratři (E07)
Doznání (E06)
další epizody (8)
2016 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
The Walking Dead (S02E13)
2015 Motiv (TV seriál)
O šest měsíců později (S03E01)
2014 Cena za lidskost (TV seriál)
House Hunting (S04E12)
Pack It Up, Pack It In (S04E05)
2013 Cena za lidskost (TV seriál)
The Teens, They Are a Changin' (S03E03)
(Dead) Girls Just Wanna Have Fun (S03E02)
2012 Arrow (TV seriál)
Odkaz (S01E06)
Policajt (TV seriál)
Cena za lidskost (TV seriál)
It's My Party and I'll Die If I Want to (S02E13)
Partial Eclipse of the Heart (S02E12)
Don't Fear the Scott (S02E11)
další epizody (8)
2007 Kriminálka Miami (TV seriál)
Bum prásk, teď dlužíš ty (S06E04)
2006 Krevní pouta (TV seriál)
2005 Báječní lidé (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Odysea 5 (TV seriál)
Strange Days at Blake Holsey High (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)
Střední škola Degrassi (TV seriál)
2000 The Zack Files (TV seriál)
1999 I Was a Sixth Grade Alien (TV seriál)

Dokumentární

2007 07 Spaceys (TV film)
2006 Acts of Violence
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace