Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Všichni trpí kompletní ztrátou paměti a jestli se vzájemně znali, tak si to nepamatují. Teď musí společně čelit drsným nástrahám svého ostrovního vězení. (Netflix)

Recenze (44)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

není to sice až takový průser jak by mohlo napovídat místní hodnocení,ale ani to není zrovna dvakrát originální a minimálně takových 80% se dá celkem v pohodě odhadnout dopředu.Ke cti tvůrcům jde rozhodně to,že i když sem si několikrát v rámci jednoho dílu myslel něco o jejich příčetnosti,stejně se jim nakonec povedlo u mě vyvolat ten minimální objem zájmu k tomu abych to celé dokoukal...40% ()

imanicornyt 

všechny recenze uživatele

Se svým názorem asi půjdu trochu proti proudu, ale seriál mě opravdu zaujal a jeho sledování jsem si užila. Působí na mě jako směska Pod Kupolí a Černého zrcadla a seriál jako takový po všech stránkách rozhodně není k zahození. Poutavý děj i nečekané zvraty opět odkazující na budoucnost a moderní technologie, doplněné o klasickou problematiku jedince, který usiluje o přežití. Tak či tak, námět je zajímavý sám o sobě. Paradigma s pustým ostrovem už jsme viděli mnohokrát, ale alespoň kam moje paměť sahá, spojit to s dystopií moderního světa je novinka. Podle mě tento seriál rozhodně není takový přešlap vedle, jak hodnocení napovídá. ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Hrozně jednoduchý a krátký seriál. Než se rozkoukáte, už je po všem. Nic tu moc nedává smysl. Když už to smysl mít dostane, začne to být nuda. Dialogy a postavy o ničem. Příběh nulový. Prakticky jde jen o jednu hlavní hrdinku a ostatní jsou dost okrajoví. Něco jako řízek na talíři a hranolky pod stolem. Když už ho dojíte, začnete si říkat, co se stalo s přílohou ..a že máte ještě hlad. Bída a děs. 30% ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Tak zde se naházelo bez ladu a skladu několik možností jak by to mohlo vypadat a žádná z nich se nedovedla až do konce. Takže z toho vznikl nelogický galimatyáš, který to všechno nakonec zabil. Jediné co mě donutilo dodívat se na celý seroš je to prostředí ostrova. Aspoň na chvíli jsem se ještě přenesla do léta ovšem toť vše. Za mě 45% ()

Monisek 

všechny recenze uživatele

Podle popisku mělo jít o supr seriál. První dvě epizody ještě jakš takš, i když ty dialogy by i dítě vymyslelo lepší... Od třetího dílu to šlo do kytek. Jako nápad super, ale kdyby se to všechno odehrávalo jen na ostrově a účastníci tak postupně přicházeli na to, co se vlastně děje, bylo by to 1000x lepší. A závěrečné odhalení úplně zbytečné.. Chjo. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama