Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Všichni trpí kompletní ztrátou paměti a jestli se vzájemně znali, tak si to nepamatují. Teď musí společně čelit drsným nástrahám svého ostrovního vězení. (Netflix)

Recenze uživatele Wiikii k tomuto seriálu (2)

Krásný nový svět (2019) (E01) 

Tak polopatě: Charaktery postav = příšerné. Herecké kvality = špatné. Logika jednání postav = u každého stejně reta*dovaná. Podobnost se seriálem Ztraceni = vysoká. Má emoční reakce na každou třetí větu = "To si ze mě dělají tvůrci pr*el, ne?" .... Závěr: Vím, že pilotní díly bývají špatné, ale tohle bolelo už u prvních 5minut a postupně se to zhoršovalo. Bylo to tak špatné, že mě ani nezajímá to mystično kolem, maximálně se podívám ještě na druhou epizodu, ale to jen kvůli tomu, že jedna z mých stránek osobnosti má ráda vlastní psychické sebepoškozování.... ()

Nádherné paláce (2019) (E02) 

Stejně přihlouplá tvorba jak v pilotním díle, jen teď je tam i zarostlí hotel. Můj odhad, jsou v internetové show, něco jako Hotel Paradise jen s tím rozdílem, že všichni se chovají jako idio*ti né proto, aby měli největší šanci na výhru, ale protože Jonathan Scarfe a Neil LaBute ... P.S.: Ten úplný závěr jsem viděl až teď tedy po 5 minutách co jsem většinu komentáře již napsal a je to jasný, víc vidět nepotřebuji ... ()

Reklama

Reklama