Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Všichni trpí kompletní ztrátou paměti a jestli se vzájemně znali, tak si to nepamatují. Teď musí společně čelit drsným nástrahám svého ostrovního vězení. (Netflix)

Recenze (44)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

The I-Land je rozhodne seriál, ktorý premárnil svoj potenciál. Netflix chcel zrejme čím skôr pridať do svojho programu nový seriál s novou myšlienkou, čo sa mu podarilo. Bohužiaľ však tvorcovia pomerne dobrý nápad nedokázali zúročiť, príliš skoro sa odhalila pravda o tom kto stroskotanci z ostrova sú a flashbacky do ich minulosti mohli prichádzať pozvoľnejšie a napätie sa mohlo stupňovať aj úplne inak, ako tomu nakoniec bolo. Obrovská škoda pretože I-Land mohol dopadnúť podstatne lepšie a mohol sa stať veľmi príjemným prekvapením.Nestalo sa. ()

estik97 

všechny recenze uživatele

Nápad by nebyl špatný, kdyby to provedení nebylo tak hrozné. Nemá to ani hlavu, ani patu, skáče se sem a tam, je to jako by budget byl strašně malý a proto je provedení tak bídné. Herecky to není úplně špatně obsazené, ale jejich dialogy jsou strašné. Hudebně taky nuda. Prostě nic s ničím, obdivuju se, že jsem to vůbec dokoukala. ()

Reklama

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Netflixu fandím a mám rád jejich tvorbu, ale něco tak debilního jsem dlouho neviděl. Herci + scénař = tragédie! Abych došel až k poslednímu dílu jsem už musel přetáčet. Dávám jen 1* za audio-vizuál, protože Netflix s Dolby Vision a OLED TV představuje opravdu krásný obraz ostrova. Edit: Ještě pochvala za českou lokalizaci audia, ale u druhého dílu jsem musel přepnout na Eng + Cz titulky, protože dabing mi zde fakt neseděl. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Tak zde se naházelo bez ladu a skladu několik možností jak by to mohlo vypadat a žádná z nich se nedovedla až do konce. Takže z toho vznikl nelogický galimatyáš, který to všechno nakonec zabil. Jediné co mě donutilo dodívat se na celý seroš je to prostředí ostrova. Aspoň na chvíli jsem se ještě přenesla do léta ovšem toť vše. Za mě 45% ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

No nevím. Někdo si ukousl dost velké sousto a pak z něho vymáčkl tak 20%. Proto ani nemohu dát víc hvězd. Na jednu stranu sympatické obsazení, na tu druhou právě neskutečně nereálné a nesympatické postavy. "Vězni" všichni jako z časopisu, to bych blil. Vypadalo to spíše jako reality "Love Island". Mělo to prvotní myšlenku možná ne úplně originální, ale dobrou. Fakt prima základ pro super příběh, ale zabito katastrofálním scénářem. Zklamání jak blázen. Nejvíc mě v každém díle vytáčelo především naprosto sebelikvidační a totálně debilní chování postav. Takto by nepřežili ani dva dny... ale co.. asi to moc peněz nestálo... ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama