Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jennifer (Brenda Song) mala v jednu daždivú noc nehodu. Keď sa prebudí, nič si nepamätá a pri jej lôžku stojí neznámy muž, ktorý sa predstaví ako jej manžel. Jennifer sa dostáva do nebezpečenstva, pretože sa vracia do života, na ktorý si nepamätá. (Emanuela)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

dragonfire 

všechny recenze uživatele

Naprosto předvídatelný film, jehož pointa je v podstatě znázorněná v traileru. Nepřekvapí vás tam snad nic, včetně nelogického chování hlavní hrdinky. Na druhou stranu, jako jednorázovka na zkrácení chvíle v karanténě je to naprosto pohodový film. Místy je to napínavé, ale já se u toho dobře vyrelaxoval. ()

ShamanS1000 

všechny recenze uživatele

Solidně obsazený thriller, bohužel mu chybí lepší práce s napětím. Brenda Song hraje poměrně sympatickou postavu, které se dějí samé nepěkné věci. Doplňují ji Mike Vogel a Dennis Haysbert. Všichni s průměrnými hereckými výkony. Nejslabší stránkou filmu zůstává scénář, kde vidíme podivné jednání postav. Doporučuji film pro diváky, kteří utrpěli amnézii, mají manželské problémy nebo obojí současně. S podobnou tematikou mám radši filmy Noci s nepřítelem a Dvojí obvinění ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Hlavnú herečku si pamätám ešte z čias disney channel. To že ju ešte niekedy uvidím som nečakal, další netflixový film s dabingom. Ktorý ponúkol zápletku ktorú sme už všetci videli. Ale napínavé to bolo dosť. Vôbec to nebolo zlé, po hodnotení odpad! trochu naprávená chuť. A preto aj o niečo lepšie hodnotenie, jednoducho bavilo. 4* ()

Kosik8 

všechny recenze uživatele

Tady asi budu očividně výjimka. Koukáno s manželkou, která vše prohlédla asi po 5ti minutách a pak se nudila. Mě to celkem pohltilo a zabavilo ale opravdu hodně zabavilo. Asi možná tím, že sem se do toho opravdu "zažral" sem i přehlídl lehce naplánovaný příběh, který je v těchto filmech víceméně standartem. Každopádně i přes moje vyšší hodnocení je to asi jen průměrný film, který vás zabaví když nebude vědět co dělat. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Predvídateľná vec od samého začiatku. Thriller na TV úrovni, pardon na úrovni Netflix. Film, ktorý keď nepozriete, nič nestratíte (maximálne čas). P.S.: Teraz som už k tomu dospel – keď na začiatku filmu budem vidieť logo Netflix, tak to bude pre mňa „prvé varovanie“. Osobné hodnotenie: 57% (*) ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Rana na hlave Jennifer (Brenda Song) po zásahu kameňom zmení päťkrát za minútu miesto. (megajalec)
  • Ve scéně, kdy je v ložnici spoutaná Jennifer (Brenda Song), je na nočním stolku sklenice s vodou, avšak v dalším záběru tam už není. (Klat)
  • Za prvých 28 dní videlo film 40 miliónov divákov. Zaradil sa tak medzi 10 najpozeranejších originálov z Netflixu. Ako písali viacerí diváci v komentároch, film si pozreli preto, lebo dúfali, že uvidia nahú Brendu Song. (megajalec)

Reklama

Reklama