foto

Jim Hanna

  • nar. 2.10.1967 (53 let)
    Lincoln, Nebraska, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Balloon
Tajná posedlost
2017 Souboj pohlaví
2015 Big Baby
2012 Crave
2005 Válka světů
2004 Suburban Sasquatch
2002 Mr. Lucke
2000 North Beach
1998 Napiš si svou smrt

TV seriály

2020 Perry Mason (TV seriál)
Chapter Four (E04)
Špinavej John (TV seriál)
Nejen zábava (S02E04)
2019 Policajtky z L.A. (TV seriál)
Dead Men Tell No Tales (S01E08)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Eighty-Seven (S05E06)
2018 Timeless (TV seriál)
The Darlington 500 (S02E02)
2017 Law & Order: True Crime (TV seriál)
Zlá krev (TV seriál)
Více či méně (S01E04)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
What If... (S04E16)
Záměna (TV seriál)
The Wolf Is Waiting (S05E09)
2016 Kings of Con (TV seriál)
Roadies (TV seriál)
The All Night Bus Ride (E08)
Průměrňákovi (TV seriál)
Film, přátelé a ovocné taštičky (S07E14)
2014 Máma (TV seriál)
Figgy Pudding and the Rapture (S02E02)
Ray Donovan (TV seriál)
Volcheck (S02E10)
ŰberRay (S02E02)
2013 Newsreaders (TV seriál)
Professional Friend (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
Emergency Response (S05E13)
2012 Vegas (TV seriál)
All That Glitters (E03)
2011 Nouzové přistání (TV seriál)
I Love Lucci: Part Two (S02E06)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Malý princ (S02E18)
2010 Těžký časy RJ Bergera (TV seriál)
Here's to You, Mrs. Robbins (S01E04)
Pilot (S01E01)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Černý pátek (S02E07)
Město žen (TV seriál)
Zamilovat se zakázáno (S01E06)
2006 Nové trable staré Christine (TV seriál)
What About Brian (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Kudrnatá holka (S02E07)
2004 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Návraty domů (S05E02)
2003 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Day Care (S04E22)
2002 Alias (TV seriál)
Protilék (S02E07)
Mrtvá schránka (S02E04)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zkouška tvrdosti (S02E18)
Will a Grace (TV seriál)
Snadná barva, nesnadná svatba (S04E15)
2001 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
What's News (S06E03)
Přátelé (TV seriál)
Tvarohové dorty (S07E11)
2000 Lovkyně (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
Angel (TV seriál)
Rahmonův rubáš (S02E08)
The Norm Show (TV seriál)
Norm vs. Youth: Part 1 (S03E07)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Dick a Harry v díře (S05E18)
Akta X (TV seriál)
Klub rváčů (S07E20)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Doktor Martin (S10E17)
1999 Nebe, peklo, ráj (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Síla dvou (S01E20)
Případ pro Sam (TV seriál)
Loupež v klenotnictví (S03E17)
Melrose Place (TV seriál)
Unpleasantville (S07E27)
1998 Brian Benben Show (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Tender Age (S05E07)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
NewsRadio (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky