Reklama

Reklama

3 nindžové v zábavním parku

  • Česko Tři nindžové v zábavním parku (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři mladí nindžové - Rocky, Colt a Tum Tum - trénovali o prázdninách své umění u dědy Moriho. Dva starší bratři se ale místo o dobrodružství začali zajímat o krásná děvčata, a tak ani nepostřehli, že místnímu zábavnímu parku hrozí nebezpečí. Zpočátku to vypadalo, že se proti nindžům spikl snad celý svět. Naštěstí ale stačili na poslední chvíli spojit své síly dohromady a připravit se na těžký boj se záhadnou a tajemnou silou, která chtěla nad parkem převzít kontrolu. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (100)

Torision odpad!

všechny recenze uživatele

Osmiletej fakan,kterej rozkopává teroristický držky, jako kdyby byly z porcelánu. Třináctiletá kráva, která je tak chytrá, že vidět ji Einstein, tak zbledne závistí. Hulk Hogan prohlašující takový rádobydrsný hlášky a komenty, který by byly pro smích i šestiletýmu dítěti. Spousta fakt zlejch teroristů v čele s kozatou dominou v latexu. Tak to je bomba ! ()

MaxForValue 

všechny recenze uživatele

Je to síce strašná konina, ale keď máte šesť rokov a túžite byť hrdinom a niečo dokázať, tak by ste to s tými malými šprtmi hneď menili. Hulk Hogan nestál za veľa ani ako wrestler (v tomto ho The Rock jasne poráža, i na plátne), a ako herec to je ešte horšie. Hoci, v The Expendables by som si ho vedel veľmi dobre predstaviť. ()

Reklama

Colonist odpad!

všechny recenze uživatele

Normálně bych na to nekoukal, ale zdejší komentáře mě zaujaly. Tento film je ukázkou klasického laciného dětského filmu, který se dětem bude líbit (možná) a rodiče u něj budou trpět. Já jsem se teda bavil, protože jsem se musel pořád od srdce smát té hromadě trapností. Jenže to nebylo úmyslem tohoto filmu, takže odpad. ()

Jiří K. odpad!

všechny recenze uživatele

...6-ti letý klučina, který dává do těla dvěstěkilovýmu pořízkovi, a kterého dokonce dokáže skolit, ...prsatá štíhlá blondýna vrazila panu Hoganovi pěstí a ten upadl do bezvědomí ...... a takové "perly" tam jsou celý film. Ne, na pět hvězdiček to skutečně není... Nedoporučuji ani jako studijní materiál pro idiocii ()

MisterSister 

všechny recenze uživatele

Pompézně napsaný scénář vyšperkovaný naprosto nabombeným obsazením tvoří dokonalou symfonii. Škoda nedokreslené prequelové linky odehrávající se v dětství hlavních hrdinů skrze flashbacky - zasloužila by o 11-14 minut stopáže víc. Hulk Hogan byl naprosto parádní a ne nadarmo je toto jeden z největších filmu vrcholu 90. let. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (6)

  • Max Elliott Slade si mal úlohu Colta zopakovať aj v tomto filme, no rozhodol sa radšej dokončiť štúdium, ktoré kvôli početným filmovačkám musel prerušiť. (m.a.t.o.)
  • Keď Rocky (Mathew Botuchis) preskočí plot, aby zachránil brata TumTuma (James Paul Roeske), zakričí "Give me a five!" bez toho, aby pohol perami. (vander19)
  • Jediný film série, v ktorom stvárnila zápornú postavu žena. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama