Reklama

Reklama

1BR

  • angličtina 1BR: The Apartment
Trailer 1

Obsahy(1)

Po smrti svojej matky sa Sarah (Nicole Brydon Bloom) presťahuje do Los Angeles, pretože už nevydrží žiť s otcom, ktorý jej matku podvádzal. Pošťastí sa jej nájsť komunitu s príjemnými susedmi a jediným problémom sa zdajú byť podivné zvuky, kvôli ktorým v noci nedokáže spať. Všetko sa mení vo chvíli, keď niekto z jej susedov zistí, že si napriek zákazu Sarah so sebou priniesla svojho domáceho miláčika. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (79)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Obsahuje nepřímé spoilery! Velice hutnej psychothriller, kterej je hororovější, než leckterý samozvaný horor. Jen to není pro diváka, kterej si pod pojmem horor představí hlasité lekačky, křik, krev a střeva. Ve své podstatě je to myšlenková vykrádačka Orwella a jak mě mrazilo při čtení 1984, tak stejnou intezivní úzkost jsem cítil i při sledování 1BR. Protože nenapadá mě nic děsivějšího, než zažít a žít v takovéhle situaci. Hodně dobré béčko. Cením neokoukané herce v čele se sympatickou racionálně uvažující hlavní hrdinkou. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Do tohoto snímku jsem šel tak nějak bez jakéhokoli očekávání a i bez rámcové znalosti jeho námětu, a najednou jsem se překvapeně přistihl, že mě to vlastně celkem dost baví. Jasně, kdybych si mohl vybrat, tak bych tenhle souboj individualismu a přehroceného komunitarismu radši viděl zpracovaný filmařem, který to vezme trochu víc seriózně a uvěřitelněji, ale i tahle jednoduchá béčková variace mě vcelku uspokojila. ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Po smrti svojej matky sa Sarah (Nicole Brydon Bloom) presťahuje do Los Angeles, pretože už nevydrží žiť s otcom, ktorý jej matku podvádzal. Pošťastí sa jej nájsť komunitu s príjemnými susedmi a jediným problémom sa zdajú byť podivné zvuky, kvôli ktorým v noci nedokáže spať. Všetko sa mení vo chvíli, keď niekto z jej susedov zistí, že si napriek zákazu Sarah so sebou priniesla svojho domáceho miláčika. - Pozeratelný hororový thriller s velmi príjemnou hlavnou hrdinkou, ktorá sa nasťahuje do komunity, ktorá je len zdanlivo prívetivá a má s ňou nepríjemné plány. Už od začiatku je jasné, že keď má za susedku Naomi Grossman, tak nedopadne dobre. Krvi tu vela nie je a film hrá skôr na psychiku, ale prinesie viacero nečakaných prekvapení. Nepopieram, že po dopozeraní mám pocit, že som tento námet videl stokrát, ale vďaka už spomínanej hlavnej hrdinke sa mi na to pozeralo dobre, takže odporúčam. + herečka z American Horror Story a Fear, Inc. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nijak objevné drama o sektě s příšerným vizuálem. Sarah se chce osamostatnit, a tak přijede do Los Angeles, najde si úřednickou práci a po velmi krátké době se stěhuje z motelu do vlastního bytu. To ovšem netuší, že všichni ti milí usměvaví sousedé jsou členy pošahané sekty a že její roztomilý spolusoused skrývá pod maskou zcela jinou tvář. Horor ne, i když dojde na pár hřebíků, bodec i pistoli, thriller tak trochu, hlavně v posledních deseti minutách. Bloomová je sympatická, komuna slizká, závěr otevřený. Na jedno podívání dobré, jinak ale žádná bomba. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

To je hrozne,ked clovek stretne ludi,komunitu,co im zjavne je*e v hlave a v tomto filme to mozete vidiet,co to moze vsetko sposobit,namet vyborny,to treba uznat,ale prevedenie trosku nudne,skoda,ze sa tam viac nepritvrdilo,ale zase zaverecna dvadsatminutovka bola uz podla mojho gusta,potesila aj hlavna hrdinka,ktora bola velmi sympaticka a koniec bol tiez zaujimavy,takze styri slabsie hviezdicky...:-) ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama