Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastávajúci otec sa dozvie, že pochádza zo šestorčiat, a vydá sa na odvážnu cestu za svojou stratenou rodinou. Úlohy všetkých šiestich súrodencov sa ujme Marlon Wayans. (dixx)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

dustur 

všechny recenze uživatele

Ani neviem, kde začať, lebo premňa je tento film neskutočná kravina, a to filmy z Marlonom Wayansom mám docela rád. Ale toto, mi miestami troška aj pripomínali ešte staršie komédie z Eddie Murphym , alebo z Martinom Lawrenceom, kde si zahrajú okolo šesť postáv v jednej osobe.. Bohužial pri tejto komédii, som sa snad na okamih iba raz max dvakrát zasmial, ale nič viac nič menej.. Ak sa raz budem nudiť ,tak asi si ešte raz pozriem film, ale aj to horko ťažko, lebo tento film zapadá do takej kategorie, že asi nikdy viac... Moje hodnotenie filmu ,je strašne slabá jedna hviezdička.. 1 / 5 ()

SpicyNugget 

všechny recenze uživatele

Nastávající otec se dozví, že pochází ze šesterčat. Svých pět sourozenců nezná a rozhodne se je najít… Velmi slabé. Wayansovy filmy mám moc ráda, má osobitý a velmi sprostý humor, a tady mi to bohužel chybělo. Byl až moc fotříkovský. Ovšem 7 postav zahrál skvěle, za to klobouk dolu a jednu poctivou hvězdu za skvělý výkon. Bohužel mě to bavilo do čtvrtiny filmu, po návštěvě věznice jsem usnula. Když jsem to dokoukala, pokrčila jsem rameny a spala dál. ()

Reklama

JADIM 

všechny recenze uživatele

Marlon Wayans bol skoro po celý čas na obrazkovke, keďže tu hral 7 postáv a musím sa priznať, že som si to všimol až pri záverečných titulkoch :D Tomu hercovi proste vynikajúco išla každá postava, a tak ani nebolo jasné, že všetko hral on. Film sa nesie v duchu bláznivých komédií a myslím, že mu to vyšlo. Veď čo sa môže stať pri hľadaní svojich príbuzných? Naozaj hocičo. 8/10 ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Marlon Wayans je pošuk, to je každému jasné, no mňa tie jeho ksichty neskutočne bavia. Strelený humor, plný bizarností, ktorý dokáže rozosmiať. V tomto prípade sa mi tu ale zdal trochu málo strelený, aby som dal niečo viac ako len priemer. Chcelo to niečo viac šokujúcejšie, napríklad v Pidihajzlíkovi bolo podobných scén plno. Na druhú stranu je sympatické, že sa tu snažil trocha moralizovať, aj keď to bolo miestami dosť lacné. Priemer, príjemné pohodové pozeranie s dobou trvanlivosti pol dňa. 60/100 ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Nepřiznaná pocta všem černým komikům, co v jednom filmu ztvárnili (alespoň) více než jednu postavu. Marlon Wayans zavzpomínal na zašlou slávu Eddieho Murphyho a oprášil jeho hravý vzorec ze Zamilovaného profesora, načež se pokusil o jakýsi komediální upgrade. Ano, cílí se mezi afroamerické umělce, Wayans vytáhne ze svého komického ranku macatou ženštinu, co připomíná mix Sereny Williams, Kim Kardashian a Beyoncé Knowles, dojde i na Murphyho typologickou černošku a narážek je docela hodně, jen nejsou tolik nápadné. Hlavní hvězda, která zastiňuje svými výstupy ostatní účastníky, ztvárnila celkem šest postav a jednu "bonusovou". Wayans se obklopil svými stálými tvůrčími kolegy, Michael Tiddes režíruje a Rick Alvarez dodal psané písmo, nicméně celé to má improvizační nádech, jelikož řada scén a scének je poměrně dlouhá, divák má vnuknutí, že na jejich konci přijde pointa, což se ale neděje a nevypadá to, že se jelo podle pevného scénáře. Určitě bylo náročné hrát sám na sebe, což Wayans zvládá suverénně, a jeho komediálnost v prvé řadě těží z toho, jak se mu všech šest postav daří od sebe oddělit/odlišit. Alan je normální maník, co má partnerku v očekávání, ale trápí jej, že je adoptovaný, tudíž se jednoho dne vydá vyhledat svoji biologickou matku, ale na získané adrese najde jen zaostalého a obtloustlého bratra, co se celé dny cpe cereáliemi, sestřičku má kriminálnici, další z bratrů je nýmand se vším všudy, jiný bratr laboruje s ledvinou a poslední ze šesterčat je nezvěstný. A hledaná matka je (údajně) po smrti. Wayans je z hlediska průpovídek značně odvázaný a z hlediska sexuálních narážek nebývale umírněný, což je oproti minulým jeho parodiím změna. Dabér Martin Sobotka se musel solidně zapotit, aby pokryl celou škálu slovního projevu, kdy Wayansovi jede klapačka na plné obrátky, čímž má ode mě pochvalu, neb to zvládl mistrovsky. U filmu jsem se smíchy nepotrhal, především vtipy na téma amerických seriálů ze sedmdesátých i osmdesátých let minulého století mají na českého diváka nulový dopad, neb k nám ani nepronikly, ovšem je zde slušná porce vtípků, které obstojně fungují. A zejména jsou to Wayansovy maskérské proměny, které opravdu po celý film zabaví. Technicky je to určitě natočené zdatněji než někdejší "Jako vejce vejci" s Michael Keatonem a jeho několikanásobné komické variace, určitě i dvojnásobně neopěvovaný "Zamilovaný profesor" byl překonán, ale ten se překonat dal. Tahle komedie od Netflixu (Wayans po komedii Naked navázal na opětovnou spolupráci) si neklade žádné jiné ambice než navodit dobrou náladu. A to se jí daří dokonale. 7/10 ()

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • Film se natáčel v Atlantě v Georgii. (SONY_)
  • Marlon Wayans v tejto komédií stvárňuje sedem postáv (šestorčatá Alan, Russell, Dawn, Jaspar, Ethan, Babe Pete a matku Lynette). (figis20)

Reklama

Reklama