foto

Debbi Morgan

  • nar. 20.9.1956 (62 let)
    Dunn, North Carolina, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Toni Braxton: Unbreak my Heart
2015 A Royal Family Holiday (TV film)
Royal Family Christmas (TV film)
2006 Color of the Cross
Našli mě naši
2005 Back in the Day
Coach Carter
2004 Woman Thou Art Loosed
2000 Láska a basket
Čas proměn (TV film)
1999 Hurikán v ringu
Taková normální holka
1998 Co Bůh spojí...
1997 Evina zátoka
1992 Perry Mason: Případ osudných obrazů (TV film)
1991 Less Than Perfect Daughter, The (TV film)
1989 The 16th Annual Daytime Emmy Awards
1987 Guilty of Innocence: The Lenell Geter Story (TV film)
1984 Příběh Jesseho Owense (TV film)
1981 Thornwell (TV film)
1979 Love's Savage Fury (TV film)
1976 Monkey Hu$tle, The
Taxikář
1975 Mandingo
1974 Úžasná Grace
1971 Cry Uncle!

TV seriály

2018 Power (TV seriál)
Happy Birthday (S05E05)
Second Chances (S05E04)
Everyone Is Implicated (S05E01)
2017 The Defenders (TV seriál)
Worst Behavior (E03)
The H Word (E01)
2015 Power (TV seriál)
Why Her? (S02E06)
2014 Power (TV seriál)
Best Laid Plans (S01E08)
Whoever He Is (S01E02)
Not Exactly How We Planned (S01E01)
2013 All My Children (TV seriál)
2003 Čarodějky (TV seriál)
Sté narozeniny (S05E12)
2002 For the People (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Prokleté těhotenství (S04E21)
Ať žije královna (S04E20)
Jsme na návštěvě u čaroděje (S04E19)
další epizody (7)
2000 Soul Food (TV seriál)
1997 Port Charles (TV seriál)
Spawn (TV seriál)
1995 City, The (TV seriál)
1989 Generations (TV seriál)
1983 Loving (TV seriál)
1981 Behind the Screen (TV seriál)
1979 Kořeny (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Dokumentární

1994 50 Years of Soaps: An All-Star Celebration (TV film)

TV pořady

2011 The 38th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2008 The 35th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2004 I Wanna Be a Soap Star (TV pořad)
2003 The 30th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1995 The 22nd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1994 The 21st Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace