Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tato černá teenage komedie pojednává o třech spolužácích, kteří chtějí udělat ten nejlepší mejdan pod sluncem, aby zapůsobili na své vysněné dívky. Kdo zasune a kdo se stane obětí brutální šikany? (ZNK Productions)

Videa (1)

Trailer

Recenze (469)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nechutné tak moc, že i moje manželka, která jinak poměrně hodně snese se po dvou minutách raději otočila na druhou stranu, že na tohle koukat tedy rozhodně nebude. Já tedy ten prvotní šok, ze scény kdy fotr ukazuje svému synovi na co by měl při masturbaci koukat, zvládl. A výsledkem mi byla komedie, která je naprosto boží i tedy za cenu, že hranice vkusu zde absolutně neexistují, fekálního humoru je zde více než v těch nejtrapnějších amerických komediích, ale co předvedl rejža s postavami to zaslouží zkrátka respekt. Trio kamarádů/otec hlavní postavy/záporák. To vše jsou absolutní castingové pecky. Adam Ernest si střihnul borečka, který dokáže na druhé stříkat beďary, ráčkuje a myslí si o sobě že na něj jdou všechny holky světa. Je to šílené, blbé, zvrhlé, ale já se královsky bavil. 80% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Napul amaterska kravina v podstate jen o jedny nechutny party s haldou prehravajicich amateru a par extra humus scenama. Ale nastesti tu je i par naprosto dokonalejch foru, fajn hudba a ta hodina utece jako nic. Pripomnelo mi to Klub sracu. Nakonec tak vlastne docela dobra komedie, minimalne na cesky pomery. ()

Reklama

Satan 

všechny recenze uživatele

Žánrová škatulka teenage komedie naplněná k prasknutí Martyho trademarky a zvrhlým smyslem pro humor. Na poli nezávislé produkce malý zázrak, protože ten ukázal, jak to v českém rybníčku je. K smysluplnému a dramaturgicky funkčnímu filmu potřebujete totiž pouze mít dostatek nápadů a přemýšlet v intencích žánru. A to Marty Pohl měl a udělal. Párty Hárd je samozřejmě vzývané za svůj nekompromisní humor a smrtící hlášky, ale hlavně pracuje s pointou, má GENIÁLNĚ napsané a v rámci možností zahrané (především vedlejší) postavy a trvá příjemně plynoucí hodinku. Tahle bizarní komedie strká všechny ty prcající Langmajery, seladony Vašuty a pitvořící se ženské v péřovkách na zasněžených kopcích hravě do kapsy, a to dámy a pánové s nulovým rozpočtem a poloprofesionálním štábem. Dejte příště Martymu pár mega a oficiální distribuci a máme tady renesanci. ()

RedAK 

všechny recenze uživatele

Jelikož si moje milovaná píchačka od útlýho dětství ujížděla místo večerníčků a kouzelných školek především na Black Sabbathech, Hitlerových manifestech, satanistických rituálech, ráda si na procházkách modelovala obří africký penisy z psích hoven, zbožňovala videotvorbu Al-Kájdy s tipovačkama na celkovej počet uřezaných hlav na konci epizody, často navštěvovala jatka a sem tam si v osobním volnu řezala žíly, není divu, že v dospělosti se jejími nejoblíbenějšími cz tvůrci stali Řezník a Ištván, s nimiž si pohádkově vysnila alespoň jedno vášnivý choroboplodný mrdání uprostřed pitevny. Sbalit mě nebyl až takovej problém, já se automaticky zamiluju do čehokoliv s otvorem, stačí aby do mě v Kauflandu u salámů omylem vrazila důchodkyně nebo mi zavolala random operátorka s nabídkou na mikropůjčku, a já už jim s motýlama v břiše nabízím sání mý mrdky z jejich prdele pusou. Řezník má tu výhodu, že na rozdíl ode mě nevypadá jako obtloustlá oběť středověkýho moru a místy připomíná člověka, takže se samozřejmě nepřiposere z každý popelnice na péra jako já. Mladá je s tím smířená a jelikož ho nemůže píchat, tak alespoň navštěvuje všechny jeho akce, koncerty, filmy a já musím povinně chodit s ní, aby jí měl kdo držet pivo. Řezníka jako hudebníka cením, ale jako režisér mě nikdy neoslovil, proto jsem šel včera na promítání do Scaly se značnou nedůvěrou. K mýmu překvapení se Márty vyšvihl a natočil stylovou rakovinu dobrýho vkusu s tím nejmultikulturnějším castingem ever. Z dialogů jsem regulérně odsrával pod sedačky (pro uklízečky: řada 7, sedadlo 5), jen škoda, že to ke konci sklouzlo primárně k vizuálu a hlášek ubylo. V kině byla navíc perfektní atmosféra a úvod i závěr odšeptal sám Martin, čili mladá prodělala několikanásobnej orgasmus a spokojení jsme byli protentokrát oba. Dokonce i Řezníkovi se to líbilo tak moc, že si to pokorně opětkoval. Já mu nechám ještě stupínek na rezervu do budoucna a uděluju čtyři solidní mrdavý pizdy. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Bohužel viděno až po dvojce. Ta je nejen věrně názvu harder, ale taky o mílové kroky ve všech ohledech propracovanější i odvázanější. Oproti ní jednička působí jako na koleně spíchnuté proof of concept video, kterým si začínající tvůrce zajistil zázemí na profesionální produkci. Což přesně odpovídá i realitě. "Party hard" se po zásluze stala undergroundovým fenoménem, ale až s pořádným zázemím Pohl ukázal, čeho je reálně schopný. U jedničky vlastně překvapí, že nejlépe zde fungují gagy s dospěláky, zatímco teenagerská hlavní linie klopýtá a jen marně zkouší s nimi držet krok. Pohl tu vlastně převrací pelíškovské moudro na "Šukání je pro starý. Děcka se jen vypijou.", přičemž zároveň napravuje neadekvátní prcičkovský mýtus, že nejdivočejších a nejzvrhlejších věcí se dopouštějí nadržení teenageři. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • Scenárista a režisér Martin Pohl v jednom rozhovoru uvedl, že několika protagonistům neplatili penězi ale pervitinem. (Nathaniell)
  • Ve finální scéně, kde přinese muž Petrovi (Jakub Kalián) noviny, si můžeme všimnout inzerce na hospodu „U zlatého Mloka“. Je to odkaz na Martinovu (Martin Pohl) počítačovou sérii „Život není krásný“, kde se tato hospoda vyskytuje. (thestrycekfido)

Související novinky

Reklama

Reklama