Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tato černá teenage komedie pojednává o třech spolužácích, kteří chtějí udělat ten nejlepší mejdan pod sluncem, aby zapůsobili na své vysněné dívky. Kdo zasune a kdo se stane obětí brutální šikany? (ZNK Productions)

Videa (1)

Trailer

Recenze (469)

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Včera 10. 1. 2020 kino SCala Brno - narvaný kino, lístky vyprodaný do posledního. Kámoš kupoval poslední lístek 3 dny před projekcí (ID VAKLAF), druhej kámoš na tom byl podruhý. Což si myslím nebyl jedinej. Což jistě o něčem svědčí. Aktuálně film v červenejch 86% a myslím, že půjde ještě nahoru. To o něčem svědčí. Ze všech lidí jsem byl na projekci bohužel nejstarší a ještě víc bohužel čistej až na dva panáky Grantsky u Vaklafa ... Tam, jedna polovina lidí zhulenejch, druhá polovina lidí ožralejch a třetí polovina sjetejch... A to taky o něčem svědčí... ;-)) Za mlada bych byl rád, že do takový sub-kultury patřím, teď už mi to bylo spíš úsměvný... Samotnej film ale super, pokud poodhlídnu od hypu, trendu, vyfetovanejch zkurvenejch mileniánů, tak jo ... Tohle se Pohlovi už fakt povedlo. Celej sál se řezal smíchy od začátku do konce. Měl jsem moment, kdy jsem myslel, že budu zvrátit, nebo odejdu. Ale spíš to bylo z té atmosféry, v sále, když párty konečně vypukla. Teda ne párty v kině, ale párty ve filmu. Film je narvanej vtipnýma a nechutnýma odkazama na život mládeže v postsocialistický době. Nemá ale žádnej hlubší význam, smysl ani výpověď. Je to výsměch do xichtu intelektuálům a sluníčkářům a další verbeži. Z Český tvorby spolu s Mandragorou a Proč asi to nejextrémnější, co je. Jedinej problém celýho včerejška byl, že už jsem starej a dlouho čistej ... ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Profesionalitou se to už blíží všemu, co je schopna ČR momentálně nabídnout, což je s rozpočtem čtvrt mega vypovídající obrázek o stavu zasrané české kinematografie. Předchozí Řezníkovy filmy mi přišly vtipnější, tenhle je lépe udělaný, ale tak jako tak se jedná o velmi kvalitní počin plný píčování, sraní, fetování, chlastání a mrdání. Romantika. 90% ()

Reklama

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Naprosto excelentní úlet, který určitě není pro každého. Černý humor občas přechází do naprosto bizardních momentů, ale ve výsledku tvoří zábavný film. Oceňuji naprostou jinakost, touhu jít si za svým, i když tvůrcům musí být jasné, že natočili naprosto nedivácký film, potřebu pobavit především sebe a nabídnout něco, co tady prostě zatím nebylo. Na tento snímek lze tudíž nahlížet jako na mimořádný umělecký počin, nebo jako na velmi ujetou zábavu. Našla jsem v tom obojí a jsem velmi spokojená. ()

Fr odpad!

všechny recenze uživatele

„CHTĚLI BYSTE SI ZAPÍCHAT, NE?...“ /// Vtipný nebo nechutný? NECHUTNÝ! Ty vole, to je píčovina! Jeden se pochcává, druhej sere kdekoliv… To je jako kurva ftipný? Lůzři nakonec svoje „mejdlo“ uspořádaj (někteří i zasunou), ale já jsem vyděšenej, jak čurák před vystrčenou chlapskou chlupatou prdelí. Bože můj! Svět si ten koronavirus zaslouží! (Zlatej Srbskej film!) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Život mi votravuje „Poulíček“. 2.) Když vařím, tak kouřím. 3.) Jsem „Řezník“. /// PŘÍBĚH ne HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Naprosté zjevení mezi českými filmy a důkaz toho, že i u nás se dá natočit přestřelená komedie. Je to sice celkem krátké, ale 2ka to převyšuje v mnoha směrech. Setkáváme se tu poprvé s naší partou "paniců", kteří nejsou ve škole moc oblíbení a neví, jak zapůsobit na holky. Vše se změní, když se jim naskytne příležitost uspořádat party století. Všechno se samozřejmě dost zvrtne, ale s tím už člověk musí nějak počítat. "Budou dánské stoly?" :D ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • Téměř celé natáčení probíhalo v severočeském Rumburku. (bianci)
  • Ve filmu se objeví postava Marka "Krysy" Neděli (Miroslav Čáslavka), který pronese hlášku: „Tak to není všechno.“ Tato hláška je odkaz na dokument Tělo bez duše (1996), který se zabývá zneužíváním chlapců v porno průmyslu a smutným životem mladých pražských prostitutů v 90. letech. Hláškou „Tak to není všechno“ se nechvalně proslavil výrobce českého gay-porna Pavel Rousek (s přezdívkou Krysa), známý svým brutálním a agresivním přístupem k natáčení. Na základě tohoto dokumentu byl později stejným režisérem natočen film Mandragora (1997), ve kterém si hlavní roli zahrál právě Miroslav Čáslavka, který se ve filmu s postavou Krysy setkává. (LucasAbelle)
  • Zhruba ve třicáté minutě filmu, kdy hlavní protagonisté jdou uličkou, do nich vrazí dvojice mužů. Toto cameo si střihli Petr Esterka a Petr Purmenský, známí též pod přezdívkami Peťan a STN. (vyfuk)

Související novinky

Reklama

Reklama