Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď sa teroristi snažia ovládnuť let Berlín-Paríž, tichý mladý americký druhý pilot sa snaží zachrániť životy cestujúcich a posádky a zároveň nadviazať prekvapivé spojenie s jedným z únoscov. (dixx)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (57)

pavcas 

všechny recenze uživatele

Tenhle typ filmů miluju, ale byla to šílená nuda. Nejvíc mě rozčilovalo, když hlavní postava furt dokola opakovala stejný věty. "Polož ten nůž. Prosím polož ten nůž. Polož ten nůž. Polož ho prosím." Tvl já bych ho zabila sama. Jestli si chcete spravit chuť, doporučuju 6.dílnou minisérii Únos letadla s Idrisem Elbou. Podobná situace, úplně jinej level, budete napnutý jako kšandy od začátku do konce! Rozhodovala jsem se mezi 2 a 3*,ale bohužel mám čerstvě to srovnání, takže 2*. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Tento pochmúrny film nie je príliš rozsiahly, celý film sa odohráva v pilotnej kabíne. Ale kde sa tento film stane výborným, je vďaka intenzite z desivého scenára. Čo sa mi na ňom páčilo je to, že sa nesnažil vytvárať falošné príbehy alebo hlúpe nápady, ktoré väčšina filmov vkladá, aby mala zábavnú hodnotu. Hlavná postava, aj keď je pod obrovským tlakom urobí to, čo by urobili väčšina ľudí, ktorí sa do tejto situácie mohli dostať. 6/10 ()

Reklama

Hpatrik 

všechny recenze uživatele

Realisticky působící a silně atmosférický thriller. Příběh je sice fiktivní, nicméně hodně inspirovaný skutečnými únosy letadel. Je škoda toho malého rozpočtu, protože pár těch venkovních záběrů by tomu prospělo, je to nicméně dobře napsané, napětí rovnoměrně dávkované a Joseph Gordon-Levitt je fantastický. Navíc úvodní vzletová sekvence je jedna z nejautentičtějších, jaké se ve filmu kdy objevila, a taky velká lahůdka pro fanoušky létání. ()

Wancohoff 

všechny recenze uživatele

Vcelku dobre natoceny autenticky thriller, no na kolena to zráža 7500 nelogickostí. POZOR SPOILER!!! obetoval pasaziera, ok.obetoval manzelku, aby zachranil dalsich údajne 85 pasazierov.to mi uz nepride ok. A mal 100 mozností premoct toho chlapčeka a neurobil to. Navyse na konci ani nevieme ci policia zlikvidovala zvysnych utocnikov a zachranila pasazierov za ktorych hlavny hrdina obetoval svoju zenu. Cely film je nejak nedomysleny... inak by som dal kludne aj 4 hviezdy. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

No to jsou zase některé komentáře! Eh... Za mně super a že jsem na téma únosů katastrofickejch filmů z palub dopravních letadel něco viděl. Začátek je super, do zhaslého kokpitu letu do Paříže usednou dva piloti a začne před boardingem klasická předstartovní procedura, komunikace s osádkou i pozemním personálem. Už v této chvilce si milovník letectví začne spokojeně vrnět. Měl jsem to v super zvuku a tak rádiová komunikace, nahození systémů, cvakot přepínačí, výstražné signály i posléze hukot motorů skvěle podbarovovaly celé drama. Nebudu tu spoilerovat, ale byť je to samozřejmě jen  film - kupodivu to opět byli vyznavači toho mírumilovného náboženství, kteří teď běhají po dětských hřištích s noži a bodají děti. Nebo přejíždějí nevinné spoluobčany v autech na ulicích. Samozřejmě nic s ničím nesouvisí. Říká se jim mladíci a mají většinou psychické problémy. Tak to halt musíme chápat! Jednou bych chtěl vidět film, jak skupina militantních křesťanů unese letadlo a bude to se ho za drmolení Otčenáše snažit narvat na nějaké hustě obydlené arabské město... Samozřejmě, že nic takového nikdy neuvidím. Ale filmů o partičkách mladíků řvoucích na palubách letadel (nejen) Alláhu Akbahr, jsem už viděl kupy a bohužel ještě nějaké asi uvidíme a to i v reálu. Neříkám, že každý muslim je hned zlý člověk a schopen ubližovat jiným, ale těch černovlasých opálených mladíků běhá po evropských městech, která mnohdy velmi velkoryse přijala jejich prchající rodiče bez azylu až až... Multikulti prostě nefunguje - Du verstehst, Mama Merkel???? !!! . Film je dost solidní drama a prakticky mu není co vytknout. Snad až jen ten závěr, hádám že kdyby ten miláček přistoupil i k neotevřenému okénku našla by si ho podotýkám okamžitě včelka Mája ze snajperky nějakého pro tyto případy cvičeného borce jednotek SEK nebo GSG9... Každopádně tohle byla parádně natočená záležitost, prakticky celou dobu odehrávající se v kokpitu dopravního letadla plného cestujících. Snad jen ta záchrana teroristy... To se ten Stockholmský syndrom vytváří tak sakra rychle ? Já bych byl asi odolnější a s ohledem na události bych s tím hajzlem slitování neměl ani za mák. Dávám za 4 střepy z lahví. * * * * ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama