Reklama

Reklama

Jakša: Nekompromisní operace

  • Jižní Korea Yacha (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Čestný žalobce musí ve velmi nebezpečném městě prověřit elitní zásahový tým i jeho nechvalně známého velitele. Zaplete se přitom ale do smrtící války mezi špiony. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že Netflix nakupuje filmy z Jížní Koree a tak dává lidem o nich více vědět, hlavně není potřeba čekat půl roku na anglické titulky, takže thumbs up, ale samotný film mi na poměry JK příjde jen lehce nad průměrem. Film se tváří jako kříženec Jamese Bonda a Mission Impossible v Korejském hávu, ale bohužel nedosahuje vysněné kvality, které nejspíš tvůrci zamýšleli. Herecky je to velmi našlapané, spousta známých jmen ( každého herce jsem viděl alespoň 5x jinde) Nejlepší postavou je Yaksa- Sol Kyung-gu, který vévodí agentům a dělá black ops mise, kterého příjde vyšetřovat prokurátor, který právě přijel do města- tahle hlavní postava mi zde příliš nesedla- nerd, který nic moc neumí, takové hrdiny já v akčních filmech nemusím. Město plné špiónů a intriků, což je téma, které mě baví, takže ty 2 hodiny utečou v pohodě, vizuálně je to opět Korejský standard, tedy vysoce kvalitní, a akce, té je jednak na můj vkus docela málo a hlavně mě moc nebavila. Na Korejské poměry tu prakticky chybí pořádný fight ( nože, ruce cokoliv), spíš se zde střílí, ale v PG 13- Ratingu, což nevím koho přestřelky bez krve dnes můžou bavit. Chybí mi tu ta špinavá, brutální a nekompromisní Korea, kterou mám nejradši, tohle je až moc uhlazené, fancy a především mainstream, takže na zadek si tentokrát nesedám, ale na 1 mrknutí pro fanoušky žánru to určitě nebolí. Příběh 3.5/5. Akce 3/5, Humor 1/5, Násilí 0/5, Zábavnost 3/5 Hudba 3/5, Vizuál 4/5, Atmosféra 3/5, Napětí 3/5, Emoce 2/5, Herci 4/5. 6/10. ()

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Na parádu. Ďalšia potenciálna pecka z Kórey dojebná a znásilnená Netflixom. V krátkej dobe už druhý film, od ktorého som si sľuboval viac, ako som dostal. Ten pojebaný Netflix tu zas cítiť na sto honov a všetko, čo robí Kórejské veci tak kvalitnými a inými je potlačené, alebo absentujúce. Žiaden typický humor, žiaden neočakávaný plot twist, žiadna veľkolepá akcia ani zbesilé tempo, či hutná atmosféra. Len klasická, rutinérsky zvládnutá, jalová Netflix akcia bez nápadu a štýlu, nevybočujúca z priemeru. Nebyť to Kórejské, tak to asi ani nedopozerám a hodnotenie pôjde o jednu hviezdu dole. Od Kórejcov som osobne zvyknutý na oveľa, oveľa väčšiu kvalitu. ()

Reklama

Heywood 

všechny recenze uživatele

Krimipohádka s koncem pro 2.díl. Ale korejsky našlapané, příběh má spád i logickou zápletku, provedení je výborné po všech stránkách a nikdo nás tu neotravuje ani politickou korektností ani LGBTq+ a čímsi idiotským podobného typu. Proto tento film, přes veškerou přestřelenost má vysoké hodnocení. Nemanipuluje s námi, jenom nám nabízí. Nabídka přijata za 70%. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Spionazni thriller s pavucinou intrik, s tajemstvim , lhanim a falesnymi sliby, vzajemnou neduverou, mucenim, unasenim a pipravami za ucelem dosazeni spravedlnosti. Nektere sekvence jsou zabavne, ale zapletka je slaba a postavy trochu nudne. Tvurci nevynalezli kolo, ale pouzivaji spionazni klise s nadsenim. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Akčniak plný špiónov a tajných agentov a nekonečnej hry na mačku a myš s tým, že sa úlohy protagonistov neustále obmieňajú. Zápletka je celkom v pohode ale spracovanie je také tuctové. Síce som bol zvedavý jak to celé skončí, ale postavy mi boli viacmenej ukradnuté. Dramatická stránka je málo intenzívna. A postava za každú cenu čestného prokurátora tam je tak nejak naviac a neustále len brzdí tempo, aby postavy jemu a divákovi zároveň vysvetlili čo sa momentálne deje a kto koho podrazil. No a akcie je síce dostatok, ale zase len taký ok tuctový štandard. Jak prestrelky tak občasné kratučké bitky. Je to zbytočne rýchlo zostrihané a málo štýlové. Brutalita nula bodov. Celkovo to je taký tuctový film z Netflixu na ktorý hneď po dopozeraní zabudnem. 6/10. ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama