Reklama

Reklama

Penzion osamělých srdcí

  • USA Falling Inn Love
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Manažerka v sanfranciské společnosti vyhraje penzion na Novém Zélandu, rozhodne se opustit městský život a starou nemovitost předělat s pomocí fešáckého řemeslníka. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (51)

pz314 

všechny recenze uživatele

Podle traileru to vypadalo jako fajn oddechovka, ale realizace byla pro mě ukrutně nudná. Příběh naprosto nerealistický, spíše bych to přirovnal k nějaké telenovele. Vlastně jsem celý film dost proskipoval, abych se už dostal na konec. Myslel jsem že netflix original je známka kvality, ale aspoň jsem rád za poučení, že ne-e. ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Teda já jsem docela překvapená. Kdyby to bylo jen o malinko méně stupidní a ubralo to na patetičnosti, dala bych o hvězdičku víc. Hlavní postavy se mi líbily, ona nebyla žádná fiflena a jemu ta jeho role sexy, slušného, mlčenlivého a trpělivého novozélanďanského řemeslníka taky šla, chemii bych si mezi nimi asi představovala lepší, ale máv rukou. Divný, zrovna u tohohle filmu nemám potřebu si moc stěžovat (a přitom jsem se připravovala na Velké Stěžování 2022), protože si naštěstí na nic nehraje. Hodní vesničani, záporná postava neexistuje, všichni jsou nápomocní, nikdo nechce za práci peníze, všichni se mají rádi, prostě idylka se vším všudy, nechybí ani koza (ale na housle nehraje). Klišé neklišé, nijak mě ten film nepobouřil a rozhodně oceňuji nepřítomnost trapných scének. ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

NETFLIX - Upozornění: Tento film je kýč jako prase! Připomnělo mi to časy, kdy přesně tyhle filmy běžely na Hallmarku a máma to sledovala každý víkend. A já občas, jako malý naivní chlapec, k tomu přisedl také. Zpět k Falling Inn Love...hlavní hrdinka je taky tak trochu naivka, hlavní hrdina toporný a dialogy psala nejspíš nějaká senilní babička. Zkrátka to někdy rvalo uši a s manželkou jsme se x-krát přistihli, jak se smějeme hlouposti dialogů, až nám bylo za ně trapně :-) No ale jedno pozitivum bych na tom přece jen našel - rekonstrukce objektu, to plánování okolo a samotná rekonstrukce se mi líbila. Cítím, že se hodnocením pohybujeme kolem průměru, ale 3 hvězdičky by byly nespravedlivé vůči ostatním filmům, které jsem ohodnotil 69%. Proto dávám jenom 2* a režisérovi této záležitosti, který má BTW na starosti i kultovní Velmi nebezpečné známosti vzkazuji, ať se pochlapí a nepouští se do projektů typu Penzion osamělých srdcí, Prostě sexy či Chlupatá odplata. 49% (with J.) ()

JenYu 

všechny recenze uživatele

Jsem zoufalá. Chci vidět romantický film, který nebude zalitý sluncem, kde hlavní hrdinka nebude nesnesitelná, kde nebude nikdo padat, kde se nebude mezi kontinenty cestovat na pozadí písně, kde nebudou všechny postavy tak šablonovité a stereotypní, který nepojede podle zaběhnutého (tisíckrát viděného) scénáře - seznámení, vyhýbání, polibek, krize, polibek. Chci vidět romantický film, který má opravdové emoce!! A klidně by v něm mohl hrát Adam Demos :) Asi si takový film budu muset natočit sama... ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Jedna, že jsem to vydržela až do vítězného políbení. Kdejaký hanbatý filmík z produkce bývalé NDR měl napínavější scénář než toto. Co vám budu vykládat, mladičká americká neohrožená statečnica, pochopitelně životem zklamaná, přijíždí na novozélandský venkov, kde je odhodlaná podnikat coby ekohoteliérka. Ihned po vystoupení z autobusu padne do oka jedinému volnému hrdinovi, charakternímu hezounovi se vším všudy, jemuž na udržitelnosti také nesmírně záleží. Je to pozorný, šarmantní kutil domácí, který na pilu ale nezatlačí ani omylem. Symetrický bodybuilder žijící za malebným větrem v domečku po babičce, kde si vesele včelaří a taky hlídá pípák, neboť je zároveň dobrovolným hasičem. S alkoholem to nepřehání, rád se dobře nají, má spoustu romantických nápadů, jako je třeba výlet k moři s piknikovým košíkem. Rád se ráchá v moři při západu slunce, ale dívka je rozumná, důkladně si promyslí, jak se svým životem naložit dál. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama