Reklama

Reklama

Penzion osamělých srdcí

  • USA Falling Inn Love
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Manažerka v sanfranciské společnosti vyhraje penzion na Novém Zélandu, rozhodne se opustit městský život a starou nemovitost předělat s pomocí fešáckého řemeslníka. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (51)

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Teda já jsem docela překvapená. Kdyby to bylo jen o malinko méně stupidní a ubralo to na patetičnosti, dala bych o hvězdičku víc. Hlavní postavy se mi líbily, ona nebyla žádná fiflena a jemu ta jeho role sexy, slušného, mlčenlivého a trpělivého novozélanďanského řemeslníka taky šla, chemii bych si mezi nimi asi představovala lepší, ale máv rukou. Divný, zrovna u tohohle filmu nemám potřebu si moc stěžovat (a přitom jsem se připravovala na Velké Stěžování 2022), protože si naštěstí na nic nehraje. Hodní vesničani, záporná postava neexistuje, všichni jsou nápomocní, nikdo nechce za práci peníze, všichni se mají rádi, prostě idylka se vším všudy, nechybí ani koza (ale na housle nehraje). Klišé neklišé, nijak mě ten film nepobouřil a rozhodně oceňuji nepřítomnost trapných scének. ()

Lesazrk odpad!

všechny recenze uživatele

Režiséri vzali všetko klišé sveta a vrazili ho do tohto filmu. Hlavná postava žije v rozpadnutom prehnitom dome kde netečie voda a nefunguje elektrina ale aj tak sa plná elánu ráno prebudí s dokonalým mejkapom a vlasmi. Aby toho nebolo málo, v okolí je sexi muž (ako inak single) a ten sa jej rozhodne nezištne pomôcť s opravou domu až sa do seba zamilujú. Nulová originalita a realistickosť. ()

Reklama

Mrs.Vader 

všechny recenze uživatele

sem si to pustila jen z toho důvodu, že mě zajímalo, jestli bude Adam Demos stejně tak hot jako v UnREAL a byla sem těžce zklamaná, je škoda, že z obstojného potenciálu příběhu se nepodařilo vytěžit skoro nic, chemie veškerá žádná, hlavní hrdinka se chová naprosto nereálně a upřímně je dost otravná, o scénáři se vůbec nebudeme bavit, celé je to zpatlané, to už snad i Hallmark je lepší kvalita ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdinka až příliš naivní a hloupá. Vážně by si někdo myslel, že vyhraje krásný nově zrekonstruovaný penzion jen za napsání eseje? Doslova jsem si ťukala na čelo. Potřebovala jsem se podívat na nějaký oddechový ne moc náročný film a tohle to splňuje. Je to typ filmu, který by se líbil mojí mámě (zbožňuje Rosamunde Pilcher), já bohužel takové harlekýnovské filmy nemám ráda. Až moc jednoduchý a předvídatelný děj bez pořádného záporáka nebo alespoň pořádné zápletky. ()

Kritik. 

všechny recenze uživatele

Jeden z lepších romanťákov. Milé, ľahké, samozrejme predvídateľné, ale presne to niekedy človek (hlavne žena) potrebuje :-) Herci pomerne sympatickí, komunikácia medzi nimi funguje. Film nie je úpne prvoplánový, čo je celkom fajn. Dosť pripomína mestečko Stars Hollow z Gilmoriek. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno