Reklama

Reklama

Sexy Jexi

  • USA Jexi (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Philovi zcela změní budoucnost nový mobilní telefon s inteligentní aplikací, která mu chce zlepšit život. Ovšem podle sebe a navždy. Umělá inteligence začne žárlit a rozhodne se svému majiteli pořádně komplikovat jeho milostné peripetie... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (63)

IceQueen 

všechny recenze uživatele

V prvom rade chcem podotknúť, že ide o nenáročnú, sic ľahko mravokárnu zábavu. Sofistikovaný humor, morálne presahy alebo skryté intelektuálne odkazy nehľadajte. Mám dojem, že nízke hodnotenie môže byť čiastočne spôsobené tým, že film slúži ako taký malý výsmech časti obyvateľstva, ktorá bez svojho premúdrelého telefónu ani na hajzel nejde... a podaktorí sa tam našli (vo filme, nie v hajzli). Bože a zaoberať sa reálnosťou takéhoto dielka je sám o sebe vtip. Dokonca som sa párkrát zasmiala aj nahlas a to som potom schopná odpúšťať rôznorodé zbytočné vsuvky, spomeniem napríklad reklamu na nejakého v deji nepodstatného rapera. Takže my s JEXI sme v pohode. Ešte jedna vec, dievčatá, bacha na šuhajov, ktorí so sebou neustále nosia nabíjačku a pri častom nabíjaní svojho aparátu vyžadujú súkromie. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Výrazný a sympatický Adam Devine je v podstatě jediný důvod, proč vůbec sledovat tento strašně hloupý a naivní pokus o romantickou podívanou, ve které se tvůrci snažili poukázat na současný problém vlivu mobilních telefonů na život lidí, speciálně pak na téma vztahů, což bych bral jako zajímavou látku, zvlášť pak s ohledem na to, koho vlastně Jexi vůbec představuje, jenže místo aby toho využili a přistoupili k tomu co nejoriginálněji a nejnápaditěji, tak raději veškeré karty vsadili na triviálnost, hloupost a především nesoudnost, narvané až po okraj tunou klišé a tak nesmysluplných scén a dialogů, že jsem se až chvílemi cítil za ně trapně. Ať se na mě tedy nikdo nezlobí, ale Jexi tak pro mě ve výsledku nakonec nečekaně nemile představuje skutečné scénáristické dno, kdy je alespoň dobré, že to je naštěstí tak krátké, neboť při delší stopáži bych se vážně už bál, jakých nesmyslů a nehorázností budou tvůrci ještě schopni, neboť tolik trapných momentů v jednom filmu snad ani nepamatuji, vrcholem budiž sex s mobilem, to působilo totiž už tak retardovaně, že jsem měl co dělat, abych to v tu chvíli definitivně nevypnul, což jsem jen tak mimochodem ještě u žádného filmu nikdy neuděl. Jexi je zkrátka fakt průser, který daného tématu absolutně nevyužil, nefunguje tu humor, romantika, emoce, prostě nic, je to jen hloupá a kýčovitá splácanina, s jedním z nejslabějších žánrových scénářů vůbec. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

S manželkou sme sa na tom teda zasmiali viac než dosť a to je účel komédie, takže fajn štyri hviezdy. Alexandra Shipp je sexi, Adam Devine správne potrhnutý, ale to v podstate v každom svojom filme a Jexi teda "válela"... Potešila malá úloha niekdajšieho Smallville Green Arrowa a samozrejme Peňa perfektný ako vždy aj na mikro priestore. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Filmy s Adamem jsou si v podstatě dost podobné, průměrné komedie, které jsou ale ideální na brain off odpočinek. Námět s mobilem, který má pocity, mě na papíře nadchl, mám pro tyhle A.I. témata slabost (Simone je moje GP), ale nakonec byl využit v podstatě jen v prvních a posledních patnácti minutách, a to velmi, velmi, opatrně. Když vezmu jiné filmy Lucase a Moorea, sice se mi většinou líbily ještě méně než Jexi, ale rozhodně se v nich autorská dvojice odvázala daleko víc, PG R mě u tohoto filmu upřímně překvapuje. Čekala jsem, vzhledem k Adamovi v hlavní roli, že nepůjde o žádný zapamatování hodný zázrak, ale že se budu většinu relativně krátké stopáže nudit, bylo i tak zklamáním. V rukách Tonyho Scotta, Duncana Jonese nebo Andrew Niccola by se dal námět přetavit v luxusní sci-fi thriller. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem se opil a potřeboval jsem nějakou "blbost" , u které nebudu muset tolik myslet a příjemně vypnu. A tohle byl přesně ten typ filmu co mě sedl do mého stavu. Už během pár minut jsem věděl jakým způsobem se příběh bude vyvíjet a co se asi stane. A kupodivu mě to nevadilo. Adam Devine byl snesitelný a měl minimum vulgárních fórů. Alexandra Shipp si svoje odehrála a do filmu mi sedla. Hlásek Rose Byrne byl velmi příjemný a hezky se poslouchal. Příjemně mě překvapilo, že to není úplná blbost, má to fakt pěkné záběry na San Francisco, "uvěřitelnou" romantiku a krátkou stopáž. Žádný zázrak nečekejte, přesto jako obyčejný odpočinkový film to funguje více, než dobře. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama