foto

Alexandra Shipp

  • nar. 16.7.1991 (27 let)
    Phoenix, Arizona, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 All the Bright Places
Psí domov
Shaft
X-Men: Dark Phoenix
2018 Deadpool 2
Dude
Já, Simon
Spinning Man
2017 Tragedy Girls
2016 X-Men: Apokalypsa
2015 Straight Outta Compton
2014 Aaliyah: The Princess of R&B (TV film)
V rytmu bubnů (TV film)
2013 Occult (TV film)
2009 Alvin a Chipmunkové 2

TV seriály

2015 Naši nebo vaši (TV seriál)
2014 Ray Donovan (TV seriál)
Yo soy capitán (S02E01)
2013 Nešika (TV seriál)
Less Than Hero (S03E16)
2011 Záhada Anubisova domu (TV seriál)
Záměna (TV seriál)
Dance Amongst Daggers (S01E04)
2010 V jako Victoria (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

TV pořady

2014 2014 MTV Video Music Awards (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad) - a.z.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace