Reklama

Reklama

Sexy Jexi

  • USA Jexi (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Philovi zcela změní budoucnost nový mobilní telefon s inteligentní aplikací, která mu chce zlepšit život. Ovšem podle sebe a navždy. Umělá inteligence začne žárlit a rozhodne se svému majiteli pořádně komplikovat jeho milostné peripetie... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (63)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

S manželkou sme sa na tom teda zasmiali viac než dosť a to je účel komédie, takže fajn štyri hviezdy. Alexandra Shipp je sexi, Adam Devine správne potrhnutý, ale to v podstate v každom svojom filme a Jexi teda "válela"... Potešila malá úloha niekdajšieho Smallville Green Arrowa a samozrejme Peňa perfektný ako vždy aj na mikro priestore. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Film „Jexi“, akože na poukázanie modernej závislosti ľudí na mobile a využívanie moderných technológií (s dôrazom „bez prečítania podmienok použitia“), vôbec nie je zlým nápadom. To, že ho chcú zabaliť do takej komédii, ktorá postráca inteligentný humor, je už zlý nápad a hlavne problém. Pozadie príbehu je klišé, plných tuctových a občas zbytočných vtipov (to však musím uznať, že sex typu „cable in/out“ ma „pobavil“). Výkony hercov sú ploché, bez snahy byť naozaj seriózny. Z tohto príbehu, hlavne z pohľadu „odkaz / otázky pre ľudí“, by sa dalo vyťažiť aj viac. Osobné hodnotenie: 64% (**) ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Filmy s Adamem jsou si v podstatě dost podobné, průměrné komedie, které jsou ale ideální na brain off odpočinek. Námět s mobilem, který má pocity, mě na papíře nadchl, mám pro tyhle A.I. témata slabost (Simone je moje GP), ale nakonec byl využit v podstatě jen v prvních a posledních patnácti minutách, a to velmi, velmi, opatrně. Když vezmu jiné filmy Lucase a Moorea, sice se mi většinou líbily ještě méně než Jexi, ale rozhodně se v nich autorská dvojice odvázala daleko víc, PG R mě u tohoto filmu upřímně překvapuje. Čekala jsem, vzhledem k Adamovi v hlavní roli, že nepůjde o žádný zapamatování hodný zázrak, ale že se budu většinu relativně krátké stopáže nudit, bylo i tak zklamáním. V rukách Tonyho Scotta, Duncana Jonese nebo Andrew Niccola by se dal námět přetavit v luxusní sci-fi thriller. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

V podstatě děsná ptákovina, u které jsem se naprosto úžasně bavila. JEXI by potřebovalo tak 98% lidí na planetě. Já ne, neb můj "hloupý mobil" akorát tak telefonuje a esmeskuje a mizerně fotí. Sociální sítě nepěstuji, ale když vidím ty mraky blbů, jak pořád civí do mobilu, tak Jexi by byla na místě. Vtipné, milé a zábavné. Za mne 90% - nadsazuji, ale fakt zábavné. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Příjemná jednohubka, která zasytí, ale budete chtít dezert. Originální to sice je, ale chybí mi víc humoru. Adam Devine je skvělý a filmu dodává šťávu. Přisprostlý moderní humor o jedné typické závislosti. Muž, který nevydrží bez telefonu, tak dostává velmi vypečenou AI. Navíc je to okořeněné typickým románkem, který nevybočí z obvyklých klišé. Já jsem se vcelku bavil a několikrát i zasmál. Přesto jsem od Jexi očekával mnohem víc. Taky proto, že potenciál si myslím to má mnohem větší než sexistické vtipy a špatnou navigaci v autě. Přesto vcelku solidní komedie, která neurazí a zabaví na jedno odpoledne. (50 %) ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama