Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jackovi sa pokazí auto, a tak hľadá úkryt, stratený v búrke kdesi v lesoch, v malej chate. Zrazu zistí, že na neho mieri puškou šialenec, ktorý tu žije v lese aj so ženou. Situácia sa priostruje. Jack, ktorému sa zapáči mladá žena, sa ju snaží prehovoriť, aby spolu utiekli. Čoskoro však situácia eskaluje - až vyústi do krvavého násilia.. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

Juto 

všechny recenze uživatele

Mužovi (Lou Diamond Phillips) počas búrky, uprostred ničoho pokazí auto a on nájde chatku hlboko v lese. Phillips sa nevedomky dostane do nestabilnej situácie s psychotickým šialencom (Charles Dance) a jeho zmätenou a vystrašenou mladou manželkou (Mia Sara). Čoskoro dôjde k typickým situáciám, to že popri boji o prežitie, sa prirodzene Phillips a Sara do seba zamilujú. 4/10 ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Psychologický thriller pro tři herce, který je na TV počin překvapením. Drama chlapíka, který se vlivem nehody za silné bouřky dostane k manželské dvojici bydlící na samotě kdesi v lese, kde je nucen bojovat o život svůj i život mladé manželky vyšinutého pána domu. Dramatická atmosféra se vyvíjí pomalu, ale svým přirozeným tempem. Vše vykrystalizuje v napětí, které nenechá na pochybách. Je na něm kladen velký důraz, poněvadž je to právě děj, co je tahounem tohoto snímku. Televizní tvorba není zrovna nejkvalitnější a to hlavně vlivem malého rozpočtu, ale i zde platí, že vyjímka potvrzuje pravidlo. Dramatický snímek se velmi povedl. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Komorný triler, v ktorom má Lou Diamond Phillips (MLADÉ PUŠKY) nehodu, v lesnom domčeku sa oňho postará Mia Saraová (LEGENDA), vznikne medzi nimi románik... čo ale zistí jej manžel Charles Dance (VOTRELEC 3) a vzhľadom na to, že má kušu a bývajú na samote v hore, to pre Phillipsa neznamená nič dobré. ()

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Výborný a poutavý psycho thriller, který má velmi dobrou atmosféru. Je to psychologické drama tří lidí. Kdo má rád prostý a dějově nepřeplácaný filmy, u kterých není třeba přemýšlet, ale rád vnímá atmosféru a emoce, tak si tento film hodně užije. Výrazný herec Charles Dance je pro tuto roli opravdu jak stvořenej a právě on tento film drží na vysoké úrovni. Perfektní film. ()

BradleyT 

všechny recenze uživatele

Nuda, blbost, nesmysly. Nejvíc mě dostalo, jak se Jack snaží utéct z chaty a hraje jak proti silnému větru padá, ovšem déšť celou dobu padá svisle jakoby nic, nebo třeba ta oživlá mrtvola ke konci filmu. Možná nazvat to hororovou komedií a parodíí, bylo by moje hodnocení lepší. Za ten konec ovšem tu jednu hvězdičku dám. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama