Reklama

Reklama

Western Stars

  • Česko Bruce Springsteen: Western Stars (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bruce Springsteen představuje své poslední album Western Stars s celou kapelou a orchestrem a je to opravdový filmový zážitek. Přijměte pozvání do jeho historické katedrály – téměř sto let staré stodoly a vychutnejte si všech 13 zbrusu nových písní. (Magic Box)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Stodola u Springsteenů opět ožila. Sedmdesátiletý Bruce těžce bilancuje. Miluje svou Ameriku a je to znát. V tomhle věku jsou hity jako Born in the USA a rebelování dávno pryč, je to ale pořád o slušné muzice. Místy možná hodně nostalgické, ale na to má v těch letech právo. Koncert je to rozhodně zcela v pohodě...80% ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Těžké zklamání. Bruce celý život vystupuje v určité poloze a najednou úlet, jako by se loučil se životem. Nemám nic proti komorním koncertům. Tento koncert reprodukoval předposlední album Western Stars a skladby, které Bruce složil, jsou jedna jako druhá, všechny utahané a unylé. Monologové vsuvky mezi jednotlivými skladbami jsou plácání o ničem a určitě měly za úkol rozněžnit celou Ameriku. Předpokládal jsem v těch mezerách spíš nějaké střípky z jeho života. Celkově ukrutná nuda. A zajímalo by mě, jestli na tomto projektu neprodělal. Protože na aktuálním albu Letter To You se hodně snaží vrátit k předchozímu stylu. ()

Reklama

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Prečo toto nenapadlo nikomu pred tým? Spojiť vydanie nového albumu s komorným koncertom a filmovým dokumentom, v ktorom Ti sám majster okomentuje každú jednu pesničku. Ako k nej precitol. To všetko krásne nasvietené, farebné, spomalené. No proste také malé pohľadenie na duši. A ešte sa mi páčilo vidieť niekoľko desiatok člennú kapelu + celý orchester hrať v starej stodole. To na mňa malo až že wowefekt. "Do svojich dvadsiatich rokov som sa učil ako rozumieť umeniu hudby a myslel si, že to postačí. Až teraz som pochopil, že nič, čo sa môžeš naučiť nikdy nebude to, čo Ťa môže vykúpiť." ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Solidní představení, i když Bruce není a asi nikdy nebude mít top zpěvákem. Co mi trošku vadilo, bylo zapojení orchestru při některých písních, to mi přišlo až moc umělé a myslím si, že to ani nemá ve svém věku zapotřebí. Na druhou stranu poslechově v pořádku a možná si album někdy pořídím do svého MP3 přehrávače. No, a teď si jdu pustit Counting Crows, na nich teď naprosto bezostyšně ujíždím. A tenhle vcelku vydařený koncert na tom ale vůbec nic nezměnil. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Album je skvělé, tahle jeho filmová podoba je téměř skvělá. Měl jsem totiž trochu problém s Bruceovými propojovacími monology, které - ač určitě upřímné - se občas přece jenom zakymácely na hraně kýče. Ale výsledku to neuškodilo, slyšel i viděl jsem výbornou muziku v krásném prostředí a stoprocentní hudební legendu v akci._____P.S. Čekal bych, když už se film dostal do české distribuce, že bude mít titulky také u písní. Ale bohužel. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Celosvětová premiéra proběhla 12. září 2019 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)

Reklama

Reklama