Reklama

Reklama

VOD (1)

Obi-Wan Kenobi se stává cílem na zločinecké planetě. (Disney+)

Recenze (85)

Proso 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty vole, tak tohle je zatím solidní průser. Nulová atmosféra, debilní postavy, vesměs naprosto otřesné herecké výkony (hlavně co se týče hlasové intonace), trapné pokusy o komedii a ze všeho nejhůř akční scény, které jsou svou špatností naprosto k pokukání. Jestli toto mezi fanoušky uspěje, Star Wars jako celek už se kvalitou nikdy nezotaví. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

McGregor dělá, co může, ale režie je prostě bez nápadu. Když je na obrazovce postava, je přesně ve středu záběru, žádné zlaté řezy, žádná inovace, působí to jednoduchým a zálibným dojmem...a bohužel to asi na spoustu "fanů" funguje. Co se týká herectví, tak Třetí sestra se ksichtí, jak může, ale očima nezahraje vůbec nic. Grand Inquisitor sice vypadá špatně, ale uhraje to mimikou a hlasem. Malá Leia se mi vůbec nelíbí...mělo by jí být deset, herečce je prý devět a vypadá tak na sedm, při dobré vůli...sice hraje jak dospělá (včetně dikce), ale vizuálně to nefunguje. Ewan hraje skvěle a dík patří i Jimmu Smitsovi a bylo fajn vidět Temueru Morrisona. ()

Reklama

Wallis3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda nám nabídne něco akce, u midichlorianů, Obi-Wane, co to bylo za ochotnické představení ta bytka. Chápu, že asi máš působit zestárle a zesláble, ale ta bitva byla jak špatně nahraná, zpomalená.  Zato malá Leia, ta sype moudra. Půtky mezi Inkvizitory přinášejí víc uspokojení než prozatím to, co Obi-Wan předvádí. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád je to ukecané, ale začíná to mít konečně nějakou tvář. U Disneyho začali kouřit trávu a chlastat tvrdej, protože řádně přitvrdili ve vizuálu. Celá epizoda je dokonalý Cyberpunk. Lovci odměn, podvodníčci, dealeři....z tohohle světa mít open world gamesu, tak si stříknu do textilu. Finále konečně pořádný mrazení. Snad to pojede pořád nahoru. 80%. ()

liskam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak dojebat veskrze slušnej seriál...? Obsadit ho nesympatickým smradem a ještě navíc mu tu jeho roli naprosto pitomě napsat. McGregor bojuje co to dá a pravděpodobně používá i sílu aby zvrátil a vytáhl z hoven některé dementní scény do kterejch ho scénaristé a režisér uvrtali. Je mi ho normálně líto. Ale jen z nostalgie hodnotit vysoko nehodlám. 2* a 44% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (6)

  • Velký inkviziotor považuje Obi-Wana (Ewan McGregor) za posledního žijícího člena Vysoké rady. V té době byl Yoda považován za mrtvého a nejvyšší odměna byla vypsána právě na Obi-Wana. Třetí přeživší člen, mistryně Shaak Ti (Tasia Valenza), byla zabita prvním Starkillerem. (Veskoslav)
  • Planeta Daiyu je nám představena úplně poprvé. Inspirací pro její neonový futuristický vzhled byly podobně vzhlížející asijská města jako Hong Kong. Na Daiyu se používá jazyk Aurabesh. (NiWi)
  • Dealerku jménem Tetha Grig, která Obi-Wanovi nabízí na Daiyu „koření“, hraje Esther-Rose McGregor, dcera Obi-Wanova představitele Ewana McGregora. (NiWi)

Reklama

Reklama