foto

Deborah Chow

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Květiny v podkroví (TV film)
2010 High Cost of Living, The

TV seriály

2018 Lost in Space (TV seriál)
Jessica Jones (TV seriál)
AKA God Help the Hobo (S02E04)
2017 Iron Fist (TV seriál)
Lead Horse Back to Stable (E11)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
TEOTWAWKI (S03E03)
2016 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Město mrtvých (S02E09)
Tyran (TV seriál)
A Rock and A Hard Place (S03E05)
Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Srdce a mysli (S03E04)
Upíří deníky (TV seriál)
Hell Is Other People (S07E10)
2015 Mr. Robot (TV seriál)
eps1.5_br4ve-trave1er.asf (S01E06)
2014 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Pohřbené tajemství (S08E07)
Fan klub detektiva Murdocha (S08E06)
2013 Policajt (TV seriál)
Popel z ohně (S02E08)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace