Reklama

Reklama

Recenze (9)

POMO 

všechny recenze uživatele

Taková vyspělejší amatérská produkce. Snůška klišé s otravnými spolužáky, hezkou spolužačkou a příšerou v kůlně. Ve finálne to už stratí veškerou jakouž-takouž vážnost. Celý sál se chlámal. [Sitges FF] ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

O špindírovi, který se nemyje, spí v tom, v čem chodí do školy, prostě smraďoch.... A tak se nemůžeme divit, že se na něho nalepí upír. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Téměř osmnáctiletý sirotek Stan řeší problémy téměř běžného amerického rebelujícího teenagera - zakouká se do krásné dívky, spolužáci ho a jeho nejlepšího kámoše šikanují, jeho děda-opatrovník mu dává zabrat, a aby toho nebylo málo, objeví se v kůlně u jeho domu krvelačný upír. No a nebezpečná hra se smrtí může začít. The Shed ale v rozvíjení zápletky dopadá spíš polovičatě, dlouhou dobu se střídá sled epizod o tom, jak Stan krouží kolem inkriminované boudy a má potom zlé sny (velké množství hororových scén filmu skončí tím, že byly jen snem, což je už po prvním případě dost otřepané) a dostává zabrat od spolužáků, což všechno vede k drastickému finálnímu střetu, kde ovšem dosavadní vážný tón a logika jdou stranou a z filmu se stává buď úmyslná, nebo snad i neúmyslná komedie s několika docela slušnými krvavými okamžiky, ale i dějovými kličkami na facku. Je zde znát velká inspirace Nocí hrůzy Toma Hollanda, a podobnými teenage upířími filmy 80. let, každopádně na scénáři mohli tvůrci ještě trochu víc zapracovat. [Sitges 2019] ()

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Horor s komediálními prvky o dvou téměř osmnáctiletých klucích, z nichž jeden žije s přísným dědečkem a ten druhý je šikanován spolužáky. A pak se v kůlně před domem jednoho z nich usídlí krvelačný upír, který by mohl jejich problémy možná vyřešit. Na podobném námětu by se dala postavit třeskutě vtipná hororová komedie, ta však dostává podobu téměř amatérského filmečku, jenž začne být trochu nápaditý až v posledních dvaceti minutách, a který působí, jako by ho natočili nadšenci, co sesmolili několik oblíbených hororových klišé (scéna, v níž někdo prožije něco hrůzného a pak se probudí a ukáže se, že to byl jen sen, tu je použita čtyřikrát) do nesoudržného příběhu s ochotnickými herci, dvěma podařenými vtipy a tunou „strašidelných“ záběrů na dřevěnou kůlnu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký horor „The Shed“ je ukázkou toho, že Frank Sabatella by rozhodně měl točit další filmy. Fandy hororového žánru dokáže oslovit a ty ocení úsilí, které do filmu dává, stejně jako jeho schopnost skutečně natočit horor. Ano, jsou to celkem levné horory, ale jsou dobře natočené je z nich cítit kvalitu a lásku k žánru. A to u mnohé amatérské produkce prostě nemáte. Tady ano. ()

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Skvělý nízkorozpočtový snímek u kterého jde vidět že režisér Sabatella fakt točit umí a za málo peněz nabízí hodně muziky. Toho si například jde všimnout u hororových scén, které místy hravě konkurují i těm z AAA filmů. Do toho se tu poměrně hezky vměšuje trocha školního života (který vždy ocením) a i když postavy jsou klasické archetypy, tak tu fungují skvěle a hlavní hrdina je sympaťák k pohledání. Jednoduše tu spolu vše hezky funguje a vytváří to spolu poměrně zajímavý upírský snímek o upírovi uvězněném ve stodole. Hezky se kolem toho buduje napětí až to celé dospěje k lehce górovému zakončení (góru je tu málo, ale když tu je, tak vypadá skvěle). K tomu všemu je tu i skvělý soundtrack, zejména u scény kdy hlavní hrdina jde s kamarádem po měste a kecají spolu, tohle skvěle navodilo atmosféru, škoda že takovýchto více civilních chvil pro vybudování charakterů tu není více. Jinak 5/5 za vykouzlení tak fajn filmu za málo peněz, moc jsem se bavil ! ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

WTF? Hviezda len za snahu podobať sa bláznivým Campbellovkám, ale možno som to tak videl len ja. Inak slabé po všetkých stránkach, odpad nedám len preto, lebo som videl kopu iných a horších sračiek, ale v podstate je to len tesne nad dnom. ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Opravdu amatéřina ,která je opravdu chvílemi stupidní a filmově nezajímavá.Celý film tím trpí a já jsem trpěl také. ()

Reklama

Reklama