Reklama

Reklama

Bláznivé poslání

  • Česko Bláznivá mise 2 (více)

Obsahy(1)

Pokračování bláznivé komedie, ve které se opět setkáváme s hlavními hrdiny - Samem, Kodyžakem a Hatung. Tentokrát po nich půjde tajemný zabiják a místní gang, kteří chtějí získat zpět uloupené diamanty obrovské hodnoty a jsou připraveni zlikvidovat každého, kdo jim bude stát v cestě. Začíná tak opět film plný bláznivých kousků a zběsilých honiček. (Chupacabre)

(více)

Recenze (77)

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Přesně jak píše Fadko - silvestr 1989, rodina se vypařila na výlet se známými, já osmiletý usedám k dopolední televizi neočekávaje nic nestandardního a tam tohle - pro dětskou dušičku nevlastnící video a zvyklou pouze na produkci té doby a místa naprosto neuvěřitelný nářez plný akce, srandy, kung-fu, robotů a Kodyžaka. Píšíce tyto řádky jsem si vlastně uvědomil, že to byl pro mě osobně první velký záchvěv nástupu svobody ty voe... ! :) ()

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Ve dvanácti se mi tenhle ulítlý film docela líbil, ale teď, po více než deseti letech? Zběsilá, zmatečná, nelogická kravina s velice chytlavým hudebním motivem, která mě už od začátku nudila a nad jejíž infantilností jsem jen nevěřícně kroutil hlavou. Jsou tu zajímavé momenty, které se však v té vřavě ztratí. Dívat se na to déle než půl hodiny je ztráta času. Never more... ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Uff, pěknou chvilku trvalo, než jsem si na ten humor zvyknul (pokud vůbec :-)). Expresivní, infantilní, přeplácaná, šílená asijská groteska, kde se všichni neustále šklebí - křičí - honí - mlátí, vyhodila smysl dávající zápletku oknem v prvních minutách a dráty, nájezdové rampy či pomocná kolečka (když se auto o svodidla podélně rozpůlí a obě části vesele pokračují dál) jen vágně maskovala; ale hlavně, že tu po sobě střílejí rakety transformeří roboti (nebo suprkůl bondovské motorky, auta, jetpacky). Jenže spousta scén se mi z dětství vybavila (byť splynula s jedničkou), takže ne, pod 3 * jít nemůžu (i když, upřímně, bych chtěl). ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

To je ono! Oproti minulému dielu tento naplno využíva svoj potenciál a hustí bláznivé scénky šialenou rýchlosťou. Súboje hračkárskych robotov, na ktoré som ako malý pozeral s otvorenou hubou ma ani po rokoch nesklamali, dokonca som sa bavil ešte viac. Dôjde aj na auto rozpolené počas jazdy o pouličnú lampu, skok motorkou z mosta na kolónu autobusov, šialeného agenta FBI, rozsiahlu demoláciu nočného klubu a Kodyžak sa takmer utopí v polievke. Dejovo to moc nedáva zmysel a niekedy my nebolo jasné prečo hrdinovia robia to čo robia, vlastne celé to vyšetrovanie je naozaj zmätené a kto sa pokúsi vyznať sa v tom nevyhnutne sa zblázni. Bavil som sa za štyri hviezdičky a tú piatu obstarala nostalgia. Naozaj bláznivá misia! ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Díky idiocii distributora (a retardovanému jménu) si každý klasiku z dětství - druhý film z se série pěti filmů “Mad mission” - zaměňuje za ten první. Ten první totiž v TV ČSSR nikdy neběžel. Vrchol přestřelené parodie na filmy Jamese Bonda (multifunkční dopravní prostředky a souboje robotů) jsou totiž jen a pouze v tomto díle. Děj je dost zvláštně slepený a nelogický (plus v dnešní době by získal sotva jednu hvězdičku za parodii Dirty Harryho). Nicméně nostalgie dělá své a proto dávám optikou roku 88 téměř plný počet. Ten děj mě štval už tenkrát (proč chodil s někým, kdo ho 2x vypekl a hodil na něj loupež?) ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama