Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Své zatím nejdůležitější krasobruslařské vystoupení nezvládla a bojuje s problémy v rodině i osobními démony. Restartovat kariéru nebude snadné. (Netflix)

Recenze uživatele chrispe k tomuto seriálu (6)

Na tenkém ledě (2020) 

Poctivě sledováno do čtvrtého dílu. Pak jsem už většinou jela stylem - dál dál dál. Témata zajímavá, to bezesporu. Bohužel mi nesedlo prostředí a už vůbec ne postavy, které mi nebyly sympatické a nějak jsem se nedonutila někomu fandit. To beru jako hlavní kámen úrazu pro to, aby mě to trochu víc bavilo. Je to zbytečně roztahané, spousta věcí se tam opakuje pořád dokola. Je to těžce předvídatelné (až na jeden moment - ale těžko říct, zda by mě to netrklo, kdybych se dívala i na druhou polovinu poctivě), ale i tak jsem to chtěla "dokoukat". Jestli bude další řada, tak ji oželím. 2,5* ()

Přijíždíte do Sun Valley (2020) (E01) 

Mám pocit, že tam byli bipolární všichni. Zapíchnutá brusle mě bolí ještě teď. Brr! Krasobruslení mám celkem ráda, proto mě lehce překvapilo, že mě to prostředí vůbec nebere. Hlavní hrdinka je mi nesympatická (doufám, že jen zatím) a doufám, že skončí s kámošem z práce a ne a tím, se kterým bude bruslit. ()

Vítej do rodiny (2020) (E02) 

Za mě nuda. Víc jak polovinu dílu koukáme prakticky na to stejný jako v prvním a přitom se jen blížíme k tomu, co všichni víme že se stane. Nejzajímavější scéna byla asi creepy máma a její album. Brr na druhou. ()

Jeďte opatrně (2020) (E03) 

Nemůžu se rozhodnout, jestli mě to ba nebo neba. Linka s Mitchem je mi fakt nepříjemná. Ono na tom seriálu je příjemné máloco. ()

Pinecrest = divočina (2020) (E04) 

Končím! - Ne! Já končím! - Já definitivně končím. - Já... ty brďoooo už někdo skončete nebo to utněte. Btw. #teamMarcus 2,5* ()

Dva za 40 dolarů (2020) (E05) 

Člověk nemůže říct, že by se tam nic nedělo. Děje se tam toho možná až moc (a spousta věcí furt dokola jako na kolovrátku). Já to dokoukám, protože jsem takovej blbec, co dokouká skoro vše. Ale vlastně mě na tom nic moc nechytlo a nikomu nefandím. Taky trochu přeskakuju... Hmm to nefandění bude asi kámen úrazu. 2,5* ()

Reklama

Reklama