foto

Arlene Duncan

  • nar. Oakville, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Psí poslání 2
2014 Muži v ringu
2009 Pokušení
2006 Calvin a Frannie (TV film)
2005 Plague City: SARS in Toronto (TV film)
Tohle u nás neděláme (TV film)
Zbohatni nebo chcípni
2003 Eloise a Vánoce (TV film)
Music man (TV film)
2002 Druhá řada (TV film)
Hledání zbloudilé duše (TV film)
2001 Neříkej ani slovo
Právo na život (TV film)
2000 Mail to the Chief (TV film)
Out of Sync (TV film)
Zotročení: Příběh Fanny Kembleové (TV film)
1998 Moonlight Becomes You (TV film)
1996 Smrtící léčba
1994 Kam zmizela hlídka 54?
Nebezpečné manželství (TV film)
1991 Implantáty
1987 Hearts of Fire
Liberators, The (TV film)
1985 Když se kácí les (TV film)
1979 An American Christmas Carol (TV film)

TV seriály

2020 Na tenkém ledě (TV seriál)
Peklo existuje (E08)
Pinecrest = divočina (E04)
2019 Diggstown (TV seriál)
2018 The Romanoffs (TV seriál)
The Royal We (E02)
2016 Soukromé očko (TV seriál)
2015 Kravaťáci (TV seriál)
No Refills (S05E03)
Compensation (S05E02)
2013 V utajení (TV seriál)
I've Been Waiting for You (S04E08)
2012 Rookie Blue (TV seriál)
Nepořádní lidé (S03E05)
Little Mosque on the Prairie (TV seriál)
The Best of Times (S06E11)
The Worst of Times (S06E10)
Haunted Mosque on the Prairie (S06E09)
další epizody (11)
2011 Být Erikou (TV seriál)
Baby Mama (S04E03)
Little Mosque on the Prairie (TV seriál)
Amaar's Well That Ends Well (S05E14)
If You Leave Me Now (S05E13)
The Bachelor Party (S05E12)
další epizody (13)
2010 Wingin' It (TV seriál)
Little Mosque on the Prairie (TV seriál)
A Holiday Story (S05E01)
A Lease Too Far (S04E18)
Farewell to Amaars (S04E17)
další epizody (10)
2009 Little Mosque on the Prairie (TV seriál)
Gloves Will Keep Us Together (S04E09)
Saving Sarah Hamoudi (S04E08)
Handle with Care (S04E07)
další epizody (20)
2008 Little Mosque on the Prairie (TV seriál)
A Hard Day's Fight (S03E09)
Mercy Dot Com (S03E08)
Sweet Sixteen (S03E07)
další epizody (18)
2007 Little Mosque on the Prairie (TV seriál)
Five Year Plan (S02E11)
Eid's a Wonderful Life (S02E10)
No Fly List (S02E09)
další epizody (19)
2006 The State Within (TV seriál)
2005 Queer as Folk (TV seriál)
Anything in Common (S05E09)
2004 Darcy's Wild Life (TV seriál)
ReGenesis (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
2003 Divoká karta (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Pohřešovaní (TV seriál)
I Thought I Knew You (S01E04)
2002 Puppets Who Kill (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Střední škola Degrassi (TV seriál)
2000 Drop the Beat (TV seriál)
Soul Food (TV seriál)
1998 Little Men (TV seriál)
1997 New Ghostwriter Mysteries, The (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
1996 Zvláštní efekty (TV seriál)
1990 Top Cops (TV seriál)
1986 Kay O'Brien (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky