Reklama

Reklama

Debt Collectors

  • USA The Debt Collector 2
Trailer

Obsahy(1)

French (Scott Adkins) a Sue (Louis Mandylor) jsou přátelé a vymahači dluhů, kteří si vždycky přijdou na své. Je to ten typ lidí, se kterými se určitě nechcete zaplést. A rozhodně nechcete dlužit peníze tomu, pro koho pracují. Tentokrát se ale situace vyostří trochu víc, než čekali. Jde po nich totiž mafiánský šéf, kterého nezajímá nic něž pomsta. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (25)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Prečo nie. Vtipné, akčné, tvorcovia sa na nič nehrajú. Nenatočili to tak, aby to bolo zbytočne namachrované a tým znechutili celý príbeh. Je to natočené tak, že divák vyslovene vidí, že aj herci chcú ukázať, aby sme celý dej vnímali nad vecou, že nič v podstate nie je vážne. Adkinsovho prízvuku som sa nemohol nabažiť, to by mali vydávať na CD. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jednotka mala o ničom zápletku, ale skvelé bitky. V dvojke za veľa nestoja už ani bitky. Na Adkinsove pomery sú príliš tuctové a nepredvedie v nich žiadny pôsobivejší chvat. A prekvapivo ich tu je strašne málo. No a zápletka je ešte nudnejší hnoj plný nekonečných kecov ako minule. Tie dva ústredné postavy sú nevýrazné a bez akéhokoľvek potenciálu pre zaujímavý príbeh. Pokiaľ vznikne trojka, tak to už bude čistý odpad. 2/10. ()

Reklama

Kushina 

všechny recenze uživatele

Ta filmy s Adkinsem začínají být prostě okoukané a nevymyslí nic extra nového. Tohle celou dobu prostě působilo divně a neřekl bych, že to byla až tak špatný, až na tu finální přestřelku, bo tam by ta čubka schytala asi tak milion střel a přitom si dál běhala a střílela. Každopádně to nebylo zlý a byl to takový střed. 50% ()

warrenur odpad!

všechny recenze uživatele

Starcnuci B-kovy az C-ckovy herci z akcnych filmov vo velmi ukecanej a radoby "coolovej" uletenej blbine. Silne recyklovane akcne sceny, hlupy scenar, pozy ako z 90tych a mizerne dialogy. Nudil som sa a musel som dej poposuvat. Lakadlom bol Adkins...mal som ako mladsi chalanisko rad tohoto "mladeho Van-Damma", ale myslim, ale takto "naslepo" do toho uz bez hodnoteni nepojdem. Neodporucam ani na zabitie nudy. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Jednička, se mi tenkrát líbila o něco víc. Tohle mi přišlo až moc ukecaný, humor na mě moc nezapůsobil, slyšet v každé druhé větě "Frantíku" mi lezlo na nervy, fighty celkem dobrý (bitka v uličce byla fájn), finále, ale zase přihlouplé, stejně jako v jedničce, kde na sebe střílejí ze dvou metrů a neumějí se trefit. Ale jinak v pohodě béčko, se sympatickou dvojicí Adkins & Mandylor. Na jedno zhlédnutí, je to asi oukey. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (8)

  • Na začátku závěrečné přestřelky se Frenchova (Scott Adkins) zbraň změní z pistole Sten Mk II SMG (při pohledu přes Frenchovo rameno) na MP40 (při pohledu na Frenchovu hlavu). (Johnny.ARN)
  • V prvním díle měl Tommy (Vladimír Kulich) ve své kanceláři vojenskou stínovou skříňku s hodnostmi příslušníků letectva. Na náhrobku v tomto filmu je uvedeno „Námořnictvo Spojených států“. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama