Reklama

Reklama

Hra na oliheň - Série 1 (2021) (série)


Peklo (S01E02)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina hlasuje, jestli ve hře pokračovat, nebo ji ukončit. Jenže realita venku může být stejně nemilosrdná jako hra samotná. (Netflix)

Recenze (53)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomto případě jsem šel s hodnocením dolů, protože tvůrci potřebovali téměř hodinu na to, aby mi do detailu vysvětlili, proč vstupovat podruhé do téže řeky (jenže ona už je stejně jiná- však víme- tempus fugit a voda taky), a mě to chvílemi moc nebavilo. Tedy, abych to vysvětlil, děj nebyl úplně špatný, ale ve chvílích, kdy se mi Korejci snažili hrát na city, jsem už najednou nebyl cílovkou. Mě se tyhle citovky příliš nechytají; už jsem asi příliš opotřebovaný životem na to, abych ronil slzy nad osudem lidstva. Od té doby, co je ze mně mrzák, už se mě pokoušelo oškubat nemálo zmetků, kteří to se mnou samozřejmě mysleli dobře, takže jsem se musel zatvrdit, a tím pádem se příliš nedojímám. / Poučení: Čtvereček je více než trojúhelník. Trojúhelník je nebezpečnější než kolečko. Nikdy nepřísahej na život své matky, jinak dostane cukrovku. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Palec na horu za to, že jsme opustili hru a vrátili jsme se do normálních životů obyčejných postav. To jsem rozhodně nečekal, myslel jsem, že peníze budou pro mnohé důležitější a zůstanou ve hře. Což ve finále jsou, jen si to většina postav uvědomila o 40 minut později. Třetí epizoda jasně ukáže, zda nás čeká recyklace či něco nového. ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl začne pěkně z vostra. Tedy asi ne tak, jak by se dalo předpokládat. Přeci jen, divák neví, co všechno podepsali. Ale ono hlasování na druhou stranu poměrně dost dobrý na pozorování. Jak se lidi zachovají. Co potom udělají. A jak se následně rozhodnou. Jak každý z nich vidí důvody k návratu. Navíc je tady někdo, kdo má evidentně svůj vlastní plán...a já musím říct, že absolutní top! Raději jsem sledovala tohle nějakou formu flashbacků, kde se o postavách taky víc dozvím  :) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl nás bohužel ve hře nikam neposune, nebudeme-li počítat samotné hlasování o upuštění hry. Místo toho se ale dočkáme osudů zřejmě nejzajímavějších a „nejhlavnějších“ postav těchto prazvláštních a hlavně krvavých her + postavy fízla. Neříkám, že nebylo zajímavé se něco dozvědět o ostatních, ale zrovna tohle mě nějak extra na podobných námětech nezajímá. Já do tohoto seriálu šel s tím, že mi všichni nabízeli solidní, brutální a krvavou podívanou, no zatím mi to spíše připomíná sociální drama s přemrštěnou eliminační první hrou, která byla dobrá zpočátku (nápad, první reakce na smrt a boj o přežití, potom už to byla nuda). No uvidíme, nějak extra jsme se neposunuli, ale průměrnou úroveň si to zatím drží…je však pravdou, že pro mnohé je jejich osobní život venku mnohem větší peklo, než účast v soutěži o přežití a velké prachy… ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery k druhej časti: Paráda, tvorcovia si z nás doslova robia prdel, hneď na začiatku sa hlasuje, či chcú súťažiaci dalej súťažiť. "tak to je jasné" poviete si "určite bude hlasovanie nerozhodné a starý dedko, ktorý už nemá čo stratiť, rozhodne posledným hlasom o udržanie v hre. O čom inom by to predsa bolo?". Fuck off, povedia vám tvorcovia a pošlú všetkých domov. Zvyšok časti ale nič špeciálne, iba taká výplň a zoznamovačka, predpokladám a dúfam, že ide len o predohru pred niečím fakt veľkým. A trochu mi vadí opakovanie scén, ktoré sa stali napríklad pred tromi minútami, ale netflix asi nepozerajú len samé hlavičky. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama