Reklama

Reklama

Hra na oliheň - Série 1 (2021) (série)


Férový svět (S01E05)

(epizoda)
  • Jižní Korea 평등한 세상 (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Ki-hun s týmem se přes noc střídají na stráži. Maskovaní muži mají problémy se svými spolupachateli. (Netflix)

Recenze (42)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V téhle děsivé hře se mnozí ocitli kvůli vlastní hlouposti. Čeká je náročná cesta, která skončí vším, nebo ničím. Na začátku jich bylo 456, jejich řady ale postupně silně prořídly. Kdo prohraje, zemře, a to pro potěšení boháčů, kteří hru sledují. Pro někoho je tenhle projekt předmětem vášnivých diskusí, pro jiné násilnou baštou, pro další výborným psychologickým dramatem, pro mě bohužel nekonzistentním divadlem, které se tváří jako sofistikovaný projev nějaké mnohovrstevnatosti. Nicméně vizuál, hudební doprovod či choreografie jednotlivých her: tady je to na palec nahoru. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z epizody, kde jsme měli potenciálně víc poznat ty "strážce" je jen natahovaná vata, ve které už jsou všechny ty nelogičnosti o to víc znát a ve které už je totálně nepochopitelné, jak ta organizace může několik desítek let fungovat bez toho, aniž by ji někdo odhalil. Jako jo, můžu doufat, že se to časem nějak vysvětlí, ale nemám k tomu seriálu takovou důvěru, abych věřil. že se to skutečně pokusí nějak vysvětlit... 2* ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá část okamžitě naskočí tam kde se  minule v tom nejnapínavějším skončilo. Soutěž dopadne jak dopadne a jde se dál. Tady si však děj více všímá událostí v pozadí, tedy co se děje mezi maskovanými muži, čímž se krapet odkryjí určité sounáležitosti s motivem této hry a hlavně se potvrzuje fakt, že ne všechno je tak dokonalé, jak by se mohlo zdát. Mezi hráči je atmosféra taková, jaká je. Nejistota, strach, odhodlání i vůle jít dál. I když o nějaké ty šokující scény i nadále není nouze, jedná se o část atmosféricky mírnější pro oddych. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdekdo si tu stěžuje, že postavám není věnováno moc prostoru. Přitom se vedle her a peripetií mezi účastníky dostává už i na naše tajemné zaměstnance téhle zvrhlosti a to já dost cením. Jediný problém shledávám v tom, že v korejštině mi všechna jména zní stejně a asi ani do konce seriálu nebudu schopný si v nich udělat pořádek. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kinda spoiler? Takže tyto hry se tu vesele hrají už přes 20 let? Najs. To nikomu nepřijde divné, že během pár dnu zmizí přes 200 lidí? Ale zase je to Korea, že jo, tam se to ztratí snadno. A je trochu úsměvné, že teď nemuseli zúčastnění podepisovat srozumění s pravidly, přestože tam byly i nové tváře. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama