Reklama

Reklama

Láska padá z nebe

(seriál)
  • Jižní Korea Sarangeui bulsichak (více)
Trailer

VOD (1)

Epizody(16)

Nehoda při paraglidingu zavede jihokorejskou dědičku do Severní Koreje – a taky do života armádního důstojníka, který se rozhodne jí pomoct. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

RetroGamer 

všechny recenze uživatele

Láska padá z nebe je zatiaľ najlepší a najemotívnejší romantický korejský seriál aký som kedy videl. Každá jedna epizóda má v sebe toľko emócií a seriál potom do vrecka strčí celý Hollywood. Ku každej postave si urobíte vzťah, hlavne k vojakom zo Severnej Kórei a najviac k hlavným postavám. Ye-jin Son sa stala mojou obľúbenou korejskou herečkou. Odporúčam. ()

Isobell 

všechny recenze uživatele

Nádherný, pohádkový příběh, naprosto jedinečný a to úplně celý. Z nahlédnutí do Severní Koreje mrazí. Není skoro nic, co dodat. Snad jen, ze cameo rolí potěšil: Soo-hyeon Kim. 감사합니다 Chemie mezi Bin Hyeon a Ye-jin Son byla velkym plusem a zůstali spolu i v životě... :) ()

Reklama

Smisek 

všechny recenze uživatele

Ani ne tak seriál, jako spíš 16 filmů. Ideální do karantény, popř. na proflákání dovolené. Ale ne, vážně. Ta stopáž je šílená, a vzhledem k tomu, že seriál snad nemá žádné hluché místo, je pro mě jen těžko představitelné, že se na to nedívám v kuse. Nechci zde mít žádný spoiler, takže hodnotím jen obecně. Naprosto dokonale vystihnuté prostředí KLDR a rozdílů v kultuře na poloostrově. Do puntíku propracované zajímavé charaktery. Úžasný soundtrack. Na romantickou komedii občas docela drsné drama. Vtipné scény opravdu hodně vtipné :D No a obecně vzato je to dost solidní doják. Celkově je to naprosto úžasná a krásná jízda, které člověk odpustí i občasnou kýčovitost připomínající Doktora z hor. Jen u posledních epizod musí člověk přimhouřit oči víckrát..což ovšem rádi uděláte, pokud se vžijete do silného příběhu a postav. Dávám 10/10, přidávám do oblíbených..a vzhledem k tomu, že je to snad má první zkušenost s korejskou tvorbou, musím říct..že jsem velmi mile překvapený. Je to opravdu něco jiného, než na co jsem zvyklý..ale je to boží. Jen jména postav si zítra pamatovat už určitě nebudu :D ()

wege 

všechny recenze uživatele

No jo, vždycky se nechám nachytat. Nějak jsem nepřemýšlel, mělo to vysoké hodnocení, tak jsem se podíval. Dopadlo to sice daleko lépe než u minulého korejského seriálu, ale stejně jsem čekal něco reálného, zejména jsem se těšil na Severní Koreu, nedočkal jsem se. Vypadá to tam, jak docela pohodová země, kde to zase tak špatné není, Jižní vypadá tak jako skoro vždy, uřvaně, respekt k honoraci, k bohatým lidem. Jinak tak příběh je docela pěkný, asi to hrají i dobře, ale je to strašně natahované, stačila by bohatě poloviční stopáž. Je tam spousta zbytečných vedlejších postav a jejich příběhů. Co mě štve ale nejvíce je ta nereálnost vývoje vztahu, pro koho to je natočené? Pro staré panny? Oni si do půlky 16. dílu dají dvakrát pusu a asi čtyřikrát je objali a to je všechno? No ty vole, to i filmy z viktoriánské Anglie ukazují více. ()

Zek 

všechny recenze uživatele

Největší problém, který jsem s tímto seriálem měl, je délka jednotlivých dílů.  Určitě stačilo na epizodu jen 40 minut a ne, aby to bylo dlouhé, jako celovečerní film. Některé díly špatné nejsou, je tam akce, napětí a zvraty, ale to je po chvilce zničeno další 30 minutovou délkou zbytečnými dialogy. Tím pádem, se prostě víc jak tři hvězdy těm epizodám dát nedají. ()

Galerie (198)

Zajímavosti (10)

  • Po uvedení se ze seriálu stal okamžitě obrovský hit, který se dlouhodobě držel v TOP 10 nejsledovanějších seriálů a filmů na Netflixu v celé Asii, především pak v Jižní Koreji. (kklepkaa)
  • V tejto epizóde hrá Ri Jung Hyuk (Hyun Bin) počítačovú hru a scéna je podfarbená gitarovým sólom. Toto sólo odkazuje na seriál Vzpomínky na Alhambru (2018), ktorého celý dej je založený na počítačovej hre, striedavo sa odohráva vo virtuálnej realite a práve Hyun Bin v ňom hrá hlavnú úlohu. (jarah)

Reklama

Reklama