Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Úzkostlivá Syd se snaží překonat nástrahy střední školy, trable v rodině i zamilování do svojí nejlepší kamarádky. A ještě udržet na uzdě svoje nadpřirozené schopnosti. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

UhLee 

všechny recenze uživatele

První série - (7/10) : Seriál je fajnová rychlovka, která vás trochu pobaví, ale víc než vzpomínku na vybuchlou hlavu a vynikajícího Wyatta Oleffa si z něj neodnesete. Hlavní hrdinka není moc sympatická. Všechno ostatní už tady bylo.. Ale seriál není sám o sobě špatný.. Jenom je to téma už dost okoukané. Věřím, že se najdou fanoušci, kteří nejsou superschopnostmi si to užijí více než já. Nejlepší epizoda: Nejtemnější tajemství (E07) . ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

I Am Not Okay with This! Komu sa páčia tínedžerské tlachy o hovne, nech radšej siahne po The End of the F***ing World. A pri najnovšom liberálnom "módnom trende" - pichneme tam lesbu alebo buzeranta, okorenený "čokoládou" alebo "suši" mi už vypadávajú zuby. ()

Reklama

Zuzanv odpad!

všechny recenze uživatele

Zbytočný seriál, o ktorého (ne)ambíciách svedčí aj dĺžka častí (niekedy 15 minút), klišé charaktery, scény, nudná a nesympatický hlavná hrdinka, atmosféra akože Stranger Things, buďme retro, ale tu to vôbec nefunguje, ale že vôbec. Jediné, čím sa toto podobá na The End of the F**ing World je font písma ich názvov v úvode. Nič sa tu neudeje, a aj čo áno, to zistíte po prvých piatich minútach. A akoby aj mohlo. ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Je to indie komedie o dospívání? Je to sci-fi thriller o dospívání? Je to fantasy komedie? Je to vztahovka s jasně rozestavenými figurkami? Ani jedno! Výstižnější název si tenhle polotovar nabušený nevyužitým potenciálem vybrat nemohl. Jediné co to táhne na 3* je parádní casting a vizuál, což je značka Netflixu. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Osobně si myslím, že spíš než srovnání se Stranger Things je lepší srovnávat IANOWT s Umbrella Academy, zejména s č.7 jménem Vanya (zmínil bych i Life is Strange, což je ale počítačová hra). Seriál na sledování a poslech rozhodně není špatný, drží se kvalita kinematografie, jakou mělo TEOTFW. Můj problém tkví ve vedlejších postavách, z nichž mi všechny přišly nudné a "prvoplánové", což Syd bohužel nevyváží. Vrcholem (první řady i negativ) byl pro mě ples, kde se jako by v jednu chvíli zcela vypařily všechny dospělé/zodpovědné osoby a žáci nečinně přihlíželi dění, které sice ve výsledku bylo "cool", ale předtím jako kdyby pode mnou někdo škubnul kobercem a já místo rovnováhy zcela přišel o Willing Suspension of Disbelief a tak i o požitek z oné "cool" scény. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (9)

  • Pandémia koronavírusu spôsobila zrušenie pripravovanej druhej série. I Am Not Okay With This tak skončilo po prvej sérii. (KukulienkaHO)
  • Bloodwitch, oblíbená kapela Stanleyho Barbera (Wyatt Oleff), byla vytvořena speciálně pro seriál. Texty a hudbu pro písně, které slyšíme, napsal Graham Coxon a nazpíval je společně s Tatyanou Richaud. (J.F.B.)

Reklama

Reklama