Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Úzkostlivá Syd se snaží překonat nástrahy střední školy, trable v rodině i zamilování do svojí nejlepší kamarádky. A ještě udržet na uzdě svoje nadpřirozené schopnosti. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Možná malinko přestřeluju, ale je mi to fuk ;) Tohle téma fakt můžu hodně. V roce 2013 vyšel film Carrie s Chloë G. Moretz v hlavní roli, velký úspěch to nemělo, ale u mě neskutečný. Tady vidím dost inspirace, možná se pletu, ale v několika obrazech to prostě vidím... Ale i kdyby!! Tvůrčí parta, která má za následky Stranger Things a The End of the F***ing World, byla zárukou kvality a to jsem se teda nechal přesvědčit po pár minutkách. Skvělá volba S. Lillis, tato holka nám toho ještě hodně předvede. Krásná a neskutečně talentovaná. Za mě vesele plný počet a už teď vyhlížím další řadu! ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Je to indie komedie o dospívání? Je to sci-fi thriller o dospívání? Je to fantasy komedie? Je to vztahovka s jasně rozestavenými figurkami? Ani jedno! Výstižnější název si tenhle polotovar nabušený nevyužitým potenciálem vybrat nemohl. Jediné co to táhne na 3* je parádní casting a vizuál, což je značka Netflixu. ()

Reklama

Vabr 

všechny recenze uživatele

Dočkal jsem se toho, co jsem čekal. Tedy povedené vtipy jsem nečekal. Vtipů tu bylo plno a byly opravdu vtipné. Byly to spíše stěry a sarkasmus a to mám moc rád. To je opravdu silná stránka seriálu. Postavy jsou hodně sympatické. Délka se mi líbí (zhlédl jsem za jeden večer). Dívá se na to i dost dobře díky tomu, že seriál nenudí a není dlouhý. Tady mi druhá série vadit nebude. Nejsem moc zastánce zbytečných sérií nebo pokračování (10. série TWD, 3. a 4. série Stranger Things…), ale zde se rád podívám. Má to zajímavý děj. Střihy jsou velmi povedené (když se děje něco stresujícího a prolíná se to se střihy z minulých dílů). Postupně to graduje až do finále, které jsem opravdu nečekal! Soundtrack je povedený. Jediné, co mi pořád vrtá hlavou je to, v jaké době se to odehrávalo. To jsem pořád fakt nepochopil. Opravdu doporučuji, pokud chcete něco co má děj a zároveň dostatek humoru. VYHODNOCENÍ: ZABILA JSEM JEŽKA ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

S01 - Fajn oddychovka, která neurazí, pobaví, ale bohužel se pořádně rozjede až s posledním dílem. Je to příjemný mix Stranger Things a The End of the F***ing World, nicméně na oba zmíněné seriály se to nechytá. Humor mě sedl, postavy nejsou špatné, i přestože by si zasloužily dostat pár facek a v neposlední řadě to má celkově slušné tempo a nenudí to. Doufám, že to dostane další řadu, kde by se to mohlo pořádně rozjet. 7/10 ()

Klara 

všechny recenze uživatele

První večer jsem se koukla na dva díly a nechala jsem to. Moc mě to nebavilo a až moc mi to připomínalo The End Of The F***ing World a trochu toho Stranger Things. Pak jsem se ale podívala na další dva díly a nakonec jsem seriál dokoukala až do konce (jak jinak). Vlastně to bylo ok, ale nic světoborného. To, co ten seriál vážně hodně drželo, bylo duo Lillis a Oleff (a především on, byl skvělý!). Takže vlastně fajn, ale že bych si z toho vyloženě sedla na zadek se říct nedá. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (9)

  • Bloodwitch, oblíbená kapela Stanleyho Barbera (Wyatt Oleff), byla vytvořena speciálně pro seriál. Texty a hudbu pro písně, které slyšíme, napsal Graham Coxon a nazpíval je společně s Tatyanou Richaud. (J.F.B.)
  • Pandémia koronavírusu spôsobila zrušenie pripravovanej druhej série. I Am Not Okay With This tak skončilo po prvej sérii. (KukulienkaHO)

Reklama

Reklama