Reklama

Reklama

Stíny smrti: Vražedný les Brocéliande

(TV film)
  • Francie L'Inconnu de Brocéliande (více)

Obsahy(1)

Uprostřed lesa ve francouzském Brocéliande je u částečně ohořelého neidentifikovatelného těla nalezen třináctiletý chlapec. Je v šoku a nemůže mluvit. Co je zač? A co má společného s vraždou? Proč nikomu neschází? A proč se nikdo nehlásí ani k zavražděné oběti? Policejní vyšetřovatelé Marie Delormeová a Eric Guillaumond musí postupovat co nejrychleji. Jenže pro milenecký pár, který stojí pouhý krok před rozchodem, nebude vyšetřování v žádném případě snadné… Pomůže jim Mariin bratr Romain, který má praxi dětského psychiatra a používá poněkud netradiční metody? Jeho přístup k vyšetřování, ale i samotným vyšetřovatelům je vyloženě nekompromisní. Záhadný případ navíc vyvolává mnoho bolestných vzpomínek. Co se stane, až se znovu vynoří Mariini vnitřní démoni? (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Chování postav bylo jak z volně přístupných diskuzí na csfd, tedy na úrovni absolutní demence a ještě kousek za. COž je velká škoda, protože námět je slibný a když tvůrci nahodili krimi choutky nepůsobilo to zle. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

dávám jen tři protože děj byl jak na houpačce .Chvílemi jak z červené knihovny a chvíli to vypadalo že se to rozjede.Kriminalistka Marie mi šla od začátku neuvěřitelně na nervy svoji unylostí.Ale až v posledních minutách bude jasno proč to tak bylo.DOSTI POZDĚ.Měla jsem dojem že příběh by byl zajímavější jako kniha.Námět dobrý ale zbytek pokulhával.Samozřejmě výborný slovenský dabing. ()

Reklama

Reklama