Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Show se uskutečnila 6. října 2019 v Golden 1 Center (Sacramento, Kalifornie). Na kartě se sešlo devět zápasů.

1) Kickoff: Natalya vs. Lacey Evans
2) Becky Lynch vs. Sasha Banks (Raw Women's Championship Hell in a Cell)
3) Roman Reigns & Daniel Bryan vs. Erick Rowan & Luke Harper (Tornado Tag Team)
4) Randy Orton vs. Ali
5) Alexa Bliss & Nikki Cross vs. The Kabuki Warriors (Women's Tag Team Championship)
6) The O.C. vs. The Viking Raiders & Braun Strowman 
7) King Corbin vs. Chad Gable
8) Bayley vs. Charlotte Flair (Smackdown Women's Championship)
9) Seth Rollins vs. "The Fiend" Bray Wyatt (Universal Championship Hell in a Cell) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (3)

BORKLASER 

všechny recenze uživatele

Udělej cokoliv ale smarks budou pokaždé triggered,nedivím se že WWE se těmto směje do obličeje..Já se bavil ačkoliv build up nebyl nic extra 8,5/10* ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Už dlouho mě vyloženě nenasrala nějaká PPV tak, jako tahle. Samozřejmě kvůli Main Eventu, který byl nezvládnutý ve všech směrech. Ať už kvůli špatné viditelnosti v aréně i televizi kvůli červenému světlu, absolutně katastrofálního budování Fienda, který vykopne ze všeho možného ještě 10x více než Románek Reignsů a do toho ten samotný konec, kde už jsem se jen sarkasticky usmíval a říkal si, jak někdo může takovou slátaninu vůbec vytvořit a ještě si u toho myslet, jaký to je skvělý nápad. Tohle nemělo s wrestlingem nic společného a zaslouženě se jim také dostalo během a po ME skandování "Refunds" a "AEW". Jedna hvězda pouze za slušný opening (Lynch vs. Banks), ostatní zápasy byly nudné a sloužily pouze jako výplň pro ten debilní Main Event. 1* ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Ponúkam desatoro mojich pohľadov na peklo v cele. Pohľad jedna, štyri ženské zápasy za večer, chlapy majú real problem. Pohľad dva, Becky a Sasha predviedli absolutórium. Pohľad tri, všetky zápasy PPV mali v zásade čo ponúknuť a ponúkli. Pohľad štyri, RKO out of nowhere. Pohľad päť, baby majú tak nádherné zadky a stehná, že neviem o čom boli bitky, ale viem na čo som pri nich myslel. Pohľad šesť, pozor čo má Asuka v puse. Pohľad sedem, AJ chytil svojich buzíkov za vtákov a navzájom si honili. Vyjebte ich už niekto hoc aj bez kréma. Pohľad osem, All hail king Corbin. Pohľad deväť, Indovia sú úplne z formy. Pohľad desať, The Fiend. ()

Reklama

Reklama