Reklama

Reklama

Premiér

(seriál)
Česko, 2019, 3 h 3 min (Minutáž: 12–26 min)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Sitcomový seriál Premiér je politická satira z prostředí vysoké politiky, který paroduje a vtipně zobrazuje jak se dělá politika, jak se chovají politici a jak kvete státní byrokracie. Fiktivní premiér na fiktivním Úřadu vlády řeší v úřadu strategické i běžné administrativní záležitosti nekompromisně a tvrdě, ale v soukromí se se stává jiným člověkem. Politické situace a řešené záležitosti jsou přizpůsobeny současnému politickému dění a aktuální problematice. Obsahem epizod jsou každodenní politické situace i diskuse o problémech a jejich nestandardní řešení. Vtipné dějové situace, rozhovory, spory a zápletky z prostředí Úřadu vlády i ze soukromí vychází ze skutečného současného politického dění a každodenních problémů politiků. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (688)

UncleG odpad!

všechny recenze uživatele

Jenom H.P. Lovecraft by dokázal popsat ty ohavné, rouhačské hrůzy, které prostřednictvím šílence propadlého peklu vyhřezly devátého října léta páně 2019 na televizní obrazovku. Žádné zobrazovací metody nebyly dosud navrženy tak, aby vydržely příliv něčeho tak esenciálně odlidštěného, zrůdně cizího. Žádná dosud známá mysl nebyla tolik ztýrána, aby mohla v plném rozsahu přijmout a pochopit strašlivou zrůdnost "TOHO", co bylo vyvrženo ze světů vymykajících se všemu rozumu. Průměrně odolný jedinec začne zhruba po třiceti sekundách Soukupova "Premiéra" krvácet z očí a po minutě pocítí utrpení duší navždy uvězněných v Tartaru. Honem přepnout na Šlágr TV, kde je svět ještě normální. ()

Kmotr76 odpad!

všechny recenze uživatele

Sledovat v přímém přenosu rozklad osobnosti jednoho ego-maniaka se záporným hereckým talentem, z čehož se ve výsledku stává vůbec to nejhorší, co kdy lidstvo na poli televizní "zábavy" vyplodilo, je svým způsobem fascinující. Bohatý materiál pro psychiatra a masochistického fanouška bizáru, kterých je tato databáze očividně plná. What a time to be alive! PS: Pro nezaujaté hodnocení prosté kavárenské lúzy doporučuji navštívit jediný objektivní server http://csfdjs.cz/. ()

Reklama

NinonL 

všechny recenze uživatele

Nechápu ty hysterické a zamindrákované odpady. Seriál Premiér, který vysílá TV Barrandov, je docela fajn. Zábavný, chvílemi hodně podobný aktuálnímu dění. Nejvíce se mi líbil pan generální ředitel Soukup v pyžamu. Na roli premiéra se výborně hodí, protože je velmi charismatický a dá se říct i atraktivní. Na rozdíl od premiérů, které jsme v dosavadních vládách měli. Takový Sobotka, Kočárník, Paroubek, Tošovský nebo Gross, to byla zkrátka ubohost. Se seriálem Premiér jsem velmi spokojená a děkuji za něj TV Barrandov. ()

Martrix

všechny recenze uživatele

přestože se to tady jen hemží nejhorším hodnocením, musí si Soukup mnout ruce. Tolik lidí si našlo čas a přepnulo TV právě na jeho pořad... . Jako by jste nevěděli, že v tomto oboru nezáleží na kritikách, ale sledovanosti a s tím souvisejícím zájmem reklamních partnerů...a že jste mu sledovanost pěkně zvedli. ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Soukup a hrad, to jsou ingredience na pořádně sračkovou polívku. Jaroušek patří do tý nadutý sorty lidí, která považuje sama sebe za dokonalý a neomylný, tudíž veškerou kritiku považuje za zášť a závist hejtrů. Má to svý výhody a nevýhody. Tolik komickou postavičkou je právě proto, že si přes ego nevidí na šulina a jakákoliv sebereflexe je pro něj termín, o kterým v životě neslyšel. Ovšem i přes povznesení se nad obrovskou malost Barrandova se Premiér vymyká veškerým myslitelným měřítkům a pochybuju, že u něj existovala jakákoliv postprodukční úprava (pokud jí nedělal Soukup sám, haha). Častý monology ústřední existence totiž postrádají jakoukoliv logiku, odkazujou na čistě aktuální a subjektivní postoje osoby, kterou zase tolik lidí nezná a navíc jsou to monology pronášený specifickou hovorovou mluvou, jejíž atraktivita i sdílnost se rovná zdechlý makrele. Ve finále z toho leze nepopsatelně nudná, strohá, bezradná křeč, u níž si budete často říkat CO? v závěsu s PROČ? Satirou ovšem Premiér skutečně je, byť na poli, na kterým to Soukup určitě nezamejšlel - ukazuje názorně dobře, nakolik omezení a neprofesionální neschopové se můžou vyskytovat v mediálním, potažmo politickým prostoru. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Seriál se první dva týdny vysílal každý všední den. Od 23. 10. 2019 se ve vysílání objevoval pouze každé úterý. (Bernyz)
  • V čase 2:30, kdy hraje Jaromír Soukup dvojroli, je vidět místo střihu, v němž se oba natáčecí obrazy překrývají. (David7)

Reklama

Reklama