Reklama

Reklama

To nejlepší teprve přijde

  • Francie Le Meilleur reste à venir (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Vlivem jednoho velkého nedorozumění jsou dva kamarádi z dětství (Fabrice Luchini a Patrick Bruel) přesvědčeni, že tomu druhému zbývá jen pár měsíců života. Rozhodnou se proto dát všechno stranou, dohnat ztracený čas a strávit poslední dny společně, bláznivě a nezapomenutelně. (HBO Europe)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (34)

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Neviem ako to ti Francúzi robia, ale napriek tomu, že nehrajú prvoplanovo na city vždy sa im podarí zanechať silný dojem. Ich komédie ako v tomto prípade nie sú vnucujuce, ale pomaly si plynu svojim životom bez dramatických zvratov, tak aby vyrozprávali príbeh o ktorom budete aj po záverečných titulkoch rozmýšľať. Sila priateľstva a hra života, kedy je len tenká čiara medzi životom a smrťou, no napriek tomu tu neplačete, ale usmievate sa. Ako to len ti Francúzi robia. Toto je film na ktorý sa rozhodne oplatí nájsť si čas a pozrieť si ho s odstupom času aj viackrát. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Dramédia s poriadne trpkou príchuťou, no zároveň s veľmi pekným posolstvom, ktoré predsa len vyniklo oveľa viac ako ten ľahký pátos v závere. Veľmi pekné priateľstvo, ktoré sa prejavilo aj v tých najťažších chvíľach. Na prvotné nedorozumenie sa akosi chtiac nechtiac naväzovali stále ďalšie a ďalšie nedorozumenia, až sa z toho vykľulo jedno kolosálne klamstvo. Z toho sa samozrejme vykľulo viacero vtipných situácií, no zároveň dojemné precitnutie, keď Arthur videl tú obetavosť, ktorú pre neho César podstúpil - a potom mu to mohol vrátiť. Po dlhej dobe, francúzsky film, ktorý bol nadpriemerný. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Patrick Bruel i oba režiséři a scénáristi figurujou v mojí oblíbený konverzačce Jméno (2012), takže jsem čekal něco podobnýho. Ale tohle je taková hořko-sladká komedie o smrtelný nemoci, kterejch se natočily mraky, a nepřináší to nic moc originálního. Aspoň se teda film neplácá vyloženě v nějakym patosu a dalo se to celkem v pohodě dokoukat, ale zároveň jsem tam ani nenašel nic, kvůli čemu bych se na to chtěl podívat někdy znovu. 60% ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Príjemný film, ktorý by som charakterizoval ako komédia so smutným koncom. Vtipnú dvojicu priateľov namiešanú z roztržitého vedca a bláznivého vetroplacha postihne smutná správa o smrteľnej chorobe. Tu však dôjde ku komickej zápletke, pretože túto informáciu dostane ten nesprávny. Zvyšok filmu vypĺňa snaha jedného odovzdať túto informáciu a snaha oboch postarať sa jeden o druhého. To prináša množstvo úsmevných situácií, ale salvy smiechu nečakajte. Film končí smutne nie však tragicky ale s vtipom a optimisticky. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Smutné Dramedy, které není téměř vůbec vtipné a je to bohužel celkem nuda. Líbil se mi sice nápad, kde jednomu z přátel diagnostikují rakovinu a díky nedorozumění si ten nemocný myslí, že onemocněl jeho kamarád, což je celkem fajn, ale Francouzi se vyhýbali komickým situacím a spíše spoléhali na příběh a postavy a to ja příliš nemusím. Je sice očividné, že nejsem cílovou skupinou, film by spíše bavil mé rodiče a možná dokonce prarodiče. Přesto nechci zacházet do dvou hvězd, protože i přesto, že mě film příliš nebavil, tak musím uznat, že své kvality má. Příběh, herecké výkony, vizuál je v pořádku a dokonce mě překvapil jeden zajímavý zvrat. Film o silném přátelství a nemoci, takže kdo podobné filmy může směle do toho. Já utíkám pryč. Příběh****, Akce>Ne, Humor**, Násilí>Ne, Zábavnost**, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra***, Napětí*. 5/10. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama