Reklama

Reklama

Ano, trenére!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2015, 50 min

Účinkují:

František Straka

Obsahy(1)

Charismatický trenér František Straka přijíždí do severomoravské vesnice Holasovice zlepšit úroveň místního fotbalového klubu. Poznává tu nejen fotbalisty, ale i jejich rodiny a místní svérázné figurky. Zkrátka vesnický život takový, jaký je! (TV Prima)

Recenze (81)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Mně ten koncept nepřijde zase tak špatnej - fotbal je v tuzemsku pořád nejoblíbenějším sportem, do mičudy kope kdejaká vesnická roštěnka a v hospodách je nekonečným tématem ke konverzaci pro každýho ostřílenýho štamgasta. Proč o tom tím pádem nenatočit nějakou tu bžundu. Nehledě na fakt, že tahle "nižší kopaná" má sportovnějšího ducha, než prvoligová promenáda brutálně přeplácených automatů na fingovaný bolístky. Výsledek nakonec připomíná takovou bizarní sondičku do duší venkovských čutálistů, kde je ovšem Franty Straky podezřele málo a nudy docela dost. Uvidíme, co přinesou další epizody. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

To nemohl nikdo myslet vážně. Hrůza je už jenom to předělání názvu z Ano, šéfe! To fakt nemáme na vymýšlení lidi nebo co? Franz je sice osobitej šílenec, ale aby přijel na vesnici, kde je fotbal hlavně o chlastání piva v nejbližší hospodě, a řekl jim, že musí víc trénovat, aby to bylo lepší, a zase odjel, to fakt nemůže fungovat. Ani to není sranda, nemá to vůbec nic, koncept nikde. To se zase někdo snažil.. ()

Reklama

kill-tec 

všechny recenze uživatele

Prima se snaží tématicky navázat na úspěch konkurenčního televizního projektu Okresní přebor, i když zcela jiným žánrem. Pralesní fotbal je v kurzu a tak se musí reagovat. První díl mě ale nenadchl zdaleka tak, jak jsem si představoval. Franz měl trénovat, ale to nedělal, jen plkal a učil jak se správně protahovat. Kdo má co doma na poličce a kam se Moravané chodí stříhat mě vážně nezajímá. Zkusim další díl a snad to nezatratim úplně. ()

Ozzy2 

všechny recenze uživatele

Franz je velice zajímavá postava.kam přišel, tam se začalo vyhrávat, bohužel s ním vždy rychle zametli a já se ptám proč?Můj dojem je, že je svéráz, hodně svůj a agenty a majitelé klubů posílal do prdele.Stejně jako hráč Řepka, který kdysi vykopal Křeténa z kabiny, když začal hráčům říkat, jak mají hrát.Tenhle pořad měl dobře našlápnuto, ale je tak moc zaměřen na vesnický prales, že bylo jasné, že kromě této cílové skupiny to nebude nikoho moc zajímat, protože ty díly jsou si podobné jako vejce vejci a navíc je to naprosto stejné schéma, jako u Ano, šéfe a lidé už jsou toho přejedeni.Takže příště více vlastní kreativity a určitě to bude mít úspěch.Kdo pamatuje Frantu jako hráče a reprezentanta a má rád fotbal, ten po něm asi plivat nebude ()

Djoker

všechny recenze uživatele

Přiznaná variace konceptu Ano, šéfe! snažící se svézt na divácké lačnosti po humoru z Okresního přeboru. V roli spasitele je jednoznačně nejhorší porevoluční trenér naší první ligy, který jako hlavní kouč nevydržel v žádném týmu déle než rok. Přirozené dávky fetu, které mu kolují v krvi zřejmě už od narození, z něho však dělají atraktivní terč pro televizní kamery. Nevydržel jsem ani dvacet minut. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama