Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Herec Jack Castello čeká na příležitost, aby prorazil a stal se filmovou hvězdou. Mezitím vypomáhá na místní benzínce, která ale nabízí mnohem víc než jen benzín. (Netflix)

Recenze (6)

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi svižný a přímočarý rozjezd. Hudební doprovod jako z učebnice a líbí se mi, jak seriál odhaluje intimitu. I když bych radši viděl kundy než černé klučičí prdele. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nakoľko je seriál z produkcie Netflixu a stojí za ním Ryan Murphy dalo sa čakať že to bude čierne a teplé. Napriek tomu atmosféra povojnových rokov, sny ľudí o tom ako v Hollywoode prerazia a aká je realita v ich začiatkoch mi (výnimočne) tentokrát dáva možnosť úvodnú epizóda hodnotiť nadpriemerne. ()

Reklama

SamVimes

všechny recenze uživatele

První dva díly: Herci odvádějí adekvátní výkony, kamera minimálně jednou potěší až překvapivě nápaditým průletem, výpravu má minisérie moc hezkou, vizuálně je laděná do příjemných teplých barev a jako soundtrack slouží stylový jazz. Dál je to ale složitější. Hollywood míchá fiktivní a skutečné události, fiktivní postavy a fikcionalizované verze skutečných lidí. Není to ale ani tak historické drama jako přímo fantasy z alternativní historie. Místy se seriál tváří, že je cynický a tvrdý, jindy je ale zase vyloženě naivní. Ve svých sděleních je přímočarý až polopatický, vlastně přesný opak subtilnosti takových Mad Men. A ač má Hollywood srdce na pravém místě, je otázka, nakolik má smysl vkládat postavy se současnou morálkou do historického prostředí a poplácávat se po ramenou, jak je to progresivní nebo že to dokonce komentuje současnost. Možná později začne seriál pracovat s postavami nebo subtextem zajímavějším způsobem, ale ve svém rozjezdu v tom příliš přesvědčivý nebyl. A trochu to vypadá, že Ryan Murphy těch projektů už má příliš mnoho najednou na to, aby mohl odvádět výbornou práci na každém. ()

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poutavý rozjezd. Atmosféra Hollywoodu 50. let je barevná, šťavnatá a nemálo zkažená. Zajímavé herecké obsazení, skvělé kostýmy i výprava a vše to ženě tepající soundtrack. Takže na úvod spokojenost. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama