Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rytíř ze 14. století se zázračně dostane do současnosti do amerického Ohia, kde se zamiluje do učitelky biologie na střední škole, která už nemá o lásce žádné iluze. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 3

Recenze (64)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Klasická romantická komedie, která potěší převážně divačky. Vanessa je rozkošná, milá a sympatická. Její rytíř to samé, zamilujete si ho za jeho nemotornost a nevědomost. Bylo hezké pozorovat jak se postupně sbližovali a navíc během té krásně vánoční atmosféry, ta je ve filmu opravdu kouzelná. Rozhodně to není top vánoční film, ale jednou ročně, proč ne. ()

erpe 

všechny recenze uživatele

Hodně amerických vánoc, hodně cukrdlátek, kopec ťuťuňuňu, středověk jak z fungl novýho a naleštěnýho lega, žádný drama, žádný komplikace...jde se přímo k věci, chemie nefunguje. Potenciálně problematické situace se "vyřeší" úsměvem. Herci jinak fajn. Příběh proteče jak voda brčkem, úzkým pramínkem bez jakýchkoliv odbočení nebo narušení. Jako kulisa ke zdobení stromku, pečení cukroví nebo operaci mozku je to ale v pohodě. ()

Reklama

kocik1 

všechny recenze uživatele

Jako vánoční pohádka to ještě ujde a je to celkem milé, pokud to ovšem má být film v žánru Komedie / Romantický / Fantasy / Dobrodružný, tak je to prostě jenom hloupé. I pokud vezmu na milost poměrně neoriginální nápad, tak se z námětu dala vytřískat spousta vtipu a nedirozumění. Jenže namísto toho vyniká jen sladkost a happy look. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to tak sladké, že vám to může způsobit cukrovku. Ale pokud máte rádi cukr, bude film váš šálek čaje. Jako vánoční romance film nepřináší nic nového. Je jako když se v roce 2020 objeví rytíř v brnění. Ale ve filmu je překvapivě hodně lásky. Můžete film obdivovat pro jeho poctivost a vzkaz ohledně lásky a empatie. Těžko se mi věřilo ve vzájemnou chemii, protože ona vypadá jak přistěhovalkyně z Afghánistánu, samozřejmě nic proti Afghánistánu. ()

gapa466 

všechny recenze uživatele

Na mě moc americký. Jejich pojetí Vánoc je pro mě úsměvné. Asi by se mi líbilo, kdyby se hlavní hrdina propadl jen v času. Propadnutí v prostoru jsem moc nechápal. Jako evropský film by to dávalo větší smysl.  Zápletka lehce předvídatelná. Herci sympatičtí a příjemný pro odpočinkový film.  Jen jsem rytíři nevěřil, jak se vypořádával s všeobecným pokrokem. I všeobecná mluva rytíře (mimo té co okoukal z TV) by asi byla hodně jiná..........když o filmu vůbec nepřemýšlíte, tak lze shlédnout. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Ve filmu byla použita úplně stejná vánoční ozdoba v podobě žaludu jako v dalším filmu z produkce Netflixu Vánoční princ (2017). Zároveň tím na něj i odkazuje. (Teres)
  • Natáčelo se v Kanadě (Bracebridge, Ontario) a Irsku (Tullamore). (BMW12)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno