Reklama

Reklama

Městečko Wander

  • Kanada Wander
Trailer 2

Obsahy(1)

Poté, co je najat, aby vyšetřil podezřelé úmrtí v malém městečku Wander, nabude Arthur Bretnik (Aaron Eckhart), psychicky labilní soukromý detektiv, přesvědčení, že případ souvisí se stejnou „konspirační kamufláží“, která způsobila smrt jeho dcery. (mac000)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (23)

JokerBaby odpad!

všechny recenze uživatele

Na začiatku sa stane vražda. Rozhodne sa ju vyšetrovať šedivý týpek Psychiatrický chorý pacient. Celý film berie lieky a vyšetruje v delíriu. Nakoniec to jasne, že vyšetrí ale nikto mu neuverí lebo je blázon. Ozaj hrá tam Tommy Lee Jones. Verím tomu že keď ten film natočili radšej si ho ani nepozrel, Strašné neco. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Nakolik to v průběhu vypadá zajímavě konspiračně záhadně, natolik to skončí dost hloupě a nedotaženě. Zajímavé tady nakonec zůstane jen to, že se nám tu sešli dva Two-Faceové (takže když si to sečtete, tak jeden Four-Face) Aaron Eckhart a Tommy Lee Jones. Díky bohu alespoň za tu Heather Graham, na kterou se dobře dívá i po letech i v jejích 50 letech. A jinak městečko Wander se mi jako filmový zapadákov moc líbilo, akorát škoda, že mi asi něco uniklo. ()

Reklama

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Riadne divný film pri ktorom si človek nie je ničím istý a na ktorý som mal napísať recenziu hneď po dopozeraní, lebo teraz s odstupom týždňov si z toho gulášu prd pamätám. A púšťať si ešte raz tento bizár ozaj nemienim. Zopár scén ok, pôsobili tak umelecky, umelecky divne a na záver nejaký ten zvrat v zvrate, ale tie zvraty treba vedieť natočit, odôvodniť a hlavne zaujímavo podať divákovi, inak z toho bude len takýto miš maš. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Když se podíváte do očí April Mullen, uvidíte .....asi inbecilitu. Film má opravdu celkem lákavou zápletku, ale prostě někteří tvůrci nechtěj zapadnout do škatulky stejnosti, klišovosti. A proto z toho Duben udělala psycho kravinu, u který se dá v kuse vydržet jen stěží. A nebo je prostě jen mišuge, a pomocí svejch filmů nám dává náhlédnout do svého nitra. Ať tak, nebo tak, je to příšerná kravina. Jedna hvězda za to, že to má konec.10%. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Já vlastně nerozumím tomu, proč takoví herci vůbec lezou do něčeho takovýho. Možná nějaká první třetina scénáře je slušná, tam sledujeme temnej krimi thriller, kterej sice není nějak nadstandardní, ale rozhodně to není průser. Pak se to ale zvrhne v tak absurdní psycho, že jsem si nebyl jistej, jestli jsem nezapomněl na nějaký prášky já, narozdíl od hlavního hrdiny. A v závěru je pak tolik twistů, že už by možná mohlo vzniknout tornádo, tady se pan scénárista s paní režisérkou rozvášnili natolik, až jsem nestačil zírat. Stane se z toho fraška, film má dost chyb a děr ve scénáři a to prostě nejde hodnotit dobře. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama