Reklama

Reklama

The Jester

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2016, 10 min

Obsahy(1)

Během cesty domů z práce narazí mladý muž na ulici na maskovaného chlapíka v oranžovém obleku. Je právě Halloween, takže by se to dalo možná i pochopit, nicméně tento pan neznámý začne vzápětí předvádět svá kouzla a čáry, no a společně s nimi začne stoupat i jeho agrese… (SOLOM.)

Recenze (7)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Počas halloweenskej noci chlapík, ktory sa vracia z práce natrafi na ulici na muža v kostýme, ktorý dokonale ovláda kartové triky.A zdá sa, že nielen tie...Tradičný termin, kedy sa kraťasy majú odohrávať, navyše spracovaný na viac ako dobrej úrovni. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

" Šašek " v oranžovém a jeho pouliční, kouzelnická šou. Myslím si že jde o hodně povedenej kraťas. Škoda, že ho podle zdejšího hodnocení moc lidí nevidělo. Tenhle snímek si určitě pozornost zaslouží. To platí i o dalších dvou dílech. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Originální, děsivý a intenzivní nápaditý kraťas o psychopatickém kouzelníkovi, který trápí lidi na halloweenských pochůzkách. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Musím souhlasit s pochvalnými komentáři k tomuto krátkometrážnímu kousku. Na to že Colin Krawchuk není žádný profesionální režisér, tak se mu podařilo navodit zajímavou atmosféru i napětí, práce s kamerou a střihem rovněž nebyla vůbec marná, navíc to mělo halloweenský náboj i správně děsivého hlavního záporáka. Díky tomu si určitě získal mou pozornost a já se taky přidám s lehce nadprůměrným ohodnocením. Protože si to zaslouží. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Zhmotnené zlo trochu podobné (obsahom) tomu z Kingovho It predvádza veľmi lákavú formu pre fanúšikov Jokera. Výborná kamera, pohrávajúca sa s divákom predvádza tiež veľmi slušné napätie. 60%-né hodnotenie dávam preto, lebo hra na mačku a myš ma baví viac, ak sú strany vyrovnané a napätie pramení z toho, že si divák nie je istý, ktorá strana vyhrá a nie z toho, čo sa obeti stane. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Nic si nečtěte a rovnou si to pusťte. Je to krátký, ale sakra dobrý a napínavý. Hodně povedený kraťas. ()

Reklama

Reklama