Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jakmile je zřejmé, že případ Valhalla sahá i do nejvyšších pater policie a státní moci, je možná už příliš pozdě. Potvrdí se, že pachatel se neštítí ničeho, aby se své zločiny zakryl a pomstil se těm, kteří mu stáli v cestě. (Česká televize)

Recenze (6)

Dr.dogous 

všechny recenze uživatele

scénář 4, herci 3, režie 3, výprava 2, celkem 10 hodnocení 50%, Severská, dost typická, po všech stránkách chladná detektivka, postavy nesympatické, jednání asi pro nás bizarní, co mi vadilo: Policisté neozbrojení, proti ozbrojeným padouchům, bez pistole v ruce, se nepřirozeně plížili, jak jehňátka na porážku, opuštěnou elektrárno. Dost mi vadila jednotvárná smutná krajina bez stromů, Celkově ponuré prostředí, honičky v opuštěných fabrikách, rozbité rodiny a vztahy, pedofilové a buzny, nebo aspoń např , vyšetřovatel přeléčený alkáč a nejen to. Problematičtí a nesympatičtí vyšetřovatelé, jimž hážou všichni klacky pod nohy, protože v tom hnusu jedou taky. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále potešilo o niečo viac ako v konkurenčnom Gašparkovi. Dočkáme sa ešte jedného solídneho zvratu, čo sa ale asi dalo čakať, i keď o žiaden šok už nejde. Bez akcie a súbojov to síce nejde, ale odohrajú sa v tme a príde aj na chladnú islandskú morskú vodu. Rozumej akcia je nakrútená decentne a vkusne. Všetko do seba zapadlo a prípad je vyriešený. I keď určité otvorené dvierka tu zostávajú. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Arnar sa konečne dostane na stopu vrahovi, ktorý je zodpovedný nielen za vraždy ale aj za zneužívanie chlapcov a Kata sa pokusí presvedčiť štátneho zástupcu aby začal stíhanie šefa polície v Reykjaviku Magnusa...pomerne očakávany zvrat na záver, len škoda že či už tvorcovia seriálu alebo autori severskych detektivok sa občas nevenujú prípadom ktore by sa viac podobali realite a netočia serialy o pedofiloch z prostredia filmu akymi bol Polanski či hviezda BBC ktorá zneužila 300 detí... ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama