Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1917 a v Rusku vládne car Mikuláš II. Když během plesu vytvoří čaroděj Rasputin tajemný portál, podaří se jím nejmladší carově dceři Anastázii uniknout do budoucnosti. A Rasputin dostane za úkol ji z roku 1989 přivést zpátky, aby společně zachránili celou rodinu, která zůstala v minulosti a hrozí jí nebezpečí. (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, co je Blake Harris zač. Má na kontě jen dva filmy. Tento má popisovat Anastázii, kterak unikne z Ruska, které právě zasáhla revoluce. Kdo ví, proč Rasputin, který ale jinak v té době už dávno nežil, poslal princeznu zrovna do moderní Ameriky. A mýlí se i úvodní text, on ji tam totiž šel hledat, aby ji vrátil zpět Leninovi. Hned na úvod mě překvapil car Mikuláš, který si nebyl zrovna moc podobný a Brandon Routh byl navíc i dost toporný. Strašné byly i další herecké výkony, ale většina herců jsou již zkušení, takže to asi určitě lze přirovnat režisérovi. Ostatně, i scénář samotný a dialogy jsou příšerné. Fascinující též je, jak je vyhlášeno, že se přivítají sirotci a s velkou slávou dovnitř vstoupí 4. Není to jediná věc, která mě překvapila. Moderní americká holka následně Anastázii učila houpat se na houpačce, kterou už ale její generace, samozřejmě v mnohem nemodernější podobě, určitě znala. Hodně lacině působí i triky. Ve filmu totálně chyb dramatická linka, kdy se vlastně nic neděje. Až na konci, ale čaroděje Rasputina porazí holky nejprve díky houpačce a pak ho Anna prostě ukecá. Je to po všech stránkách podprůměrný film, který nevyniká prostě ničím, ani samotným příběhem. ()

Hopeman 

všechny recenze uživatele

Tak nevím holky už měli role v takovejch peckách jako Wonder women,Tomb raider nebo válka o planetu opic.....a tohle je teda tak strašně , ale strašně vydlabaný....no snad jen ten Lenin....tomu dám tu rudou hvězdu :) ()

Reklama

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 3/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 2/10 ... Celkový dojem: 2/10. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama