foto

Shanna Collins

  • nar. 10.6.1983 (36 let)
    Dallas, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Anastasia: Once Upon a Time
2018 Malá mořská víla
2013 Vražedná dohoda
2012 Americans
2011 Cinema verite (TV film)
Sassy Pants
2010 Náměsíčný
2008 Dealer
The Haunting of Molly Hartley
2007 Banální prohlídka
Zkažené mládí
2006 Death Row (TV film)
2005 Válka světů

TV seriály

2017 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Srdečné pozdravy z Havany (S08E20)
2014 Sběratelé kostí (TV seriál)
Konec velkého manipulátora (S10E09)
2013 Mystérium sexu (TV seriál)
A teď všichni (S01E07)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Jed na přání (S02E12)
Kriminálka New York (TV seriál)
Blood Actually (S09E16)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Tvář módního týdne (S02E03)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
All the Wrong Places (S01E04)
2008 Swingtown (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Pros o smilování (S07E09)
2006 Policejní vyjednavači (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Blood Relation (S03E04)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
Populární děti (S01E10)
Wildfire (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 Lékařské záhady (TV seriál)
Team (E06)
Veronica Mars (TV seriál)
Jako panna (S01E08)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky